DKK 345,00 Ekskl. kortgebyr

Rundtur på Refshaleøen og Dessertdragens kagebord

26.09.2015 kl. 14 til ca. 16.50 Mødested: Bus 40s busstoppested (endestation), København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 345,00 Ekskl. kortgebyr

Kom med på en rundtur i nogle af Københavns mest spektakulære omgivelser. Undervejs besøger vi Københavns første andelskafferisteri, 'The Factory Coffee', hvor vi får serveret en kageinstallation fra Dessertdragen, som har skabt kager specielt til dette arrangement. Det lyder som en dejlig sensommerudflugt, ikke?

Yderst i Københavns havn ligger Refshaleøen, hvor en lang række kreative virksomheder har fundet et frirum på det gamle B&W-område. Også en række af byens gastronomiske sværvægtere har etableret sig i det nye område, heriblandt AMASS, Aamanns Køkken og et af Danmarks tre førende kafferisterier, Factory Coffee, som byder på udsøgte smagsoplevelser; foruden en række øvelokaler, teatre og hæderkronede institutioner i dansk kulturliv som DAC, Distortion og Det Kongelige Teater.

Området er råt, æstetisk indbydende, noget nedslidt, men også med udsigt til Kongeskibet og Den Lille Havfrue. Alt dette og mere til kan opleves på en rundtur, der forener nutiden og fortiden med vilde hjerter, god mad og fantastisk kaffe.

Oplevelsen starter med en rundvisning på området, hvor en kendt B&W-profil er jeres personlige og engagerede omviser, og slutter i 'The Factory Coffee' Danmarks første andelskafferisteri, hvor to af Danmarks førende eksperter vil give en introduktion til moderne kaffenydelse med et rigt mål af smagsprøver på eksklusive og forkælede kaffer. Men kaffe kalder jo også på kage, og derfor har vi bedt Dessertdragens Kageværksted om at fremstille et kagebord skræddersyet til dagens arrangement.

Program
Kl. 14:00 Vi mødes ved Bus 40s stoppested på Refshalevej (endestation), hvor der bliver uddelt vand
Kl. 14.15 Rundtur på Refshaleøen
Kl. 16.15 Kaffeforedrag med smagsprøver hos The Coffee Factory ved to af Danmarks førende kaffeeksperter med tilhørende kagebord fra Dessertdragens Kageværkested
Kl. 16.50 Arrangement afsluttes. Der går havnebus kl. 17.06 mindre end 10 minutters rolig gang fra The Factory Coffee / Roast Lab

Dato
Lørdag 26. september kl. 14 til ca. 16.50
Lørdag 3. oktober kl. 14 til ca. 16.50

Sted
Mødested: Bus 40s busstoppested (endestation)
Refshalevej, København K

Pris
Pluspris 235 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 335 kr. + gebyr 10 kr.