DKK 5.560,00 Ekskl. kortgebyr

Langrendsferie i Norge for voksne

7.-13. februar 2016 (uge 6) Fjeldskolen Rondeheim, Høvringen
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 5.560,00 Ekskl. kortgebyr

På denne langrendsferie for voksne (uden børn) er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og hyggeligt samvær med andre langrendsinteresserede.

Turen går til Rondeheim, Den Norske Fjellskolen, der ligger ved nationalparken Rondane, der udmærker sig ved et varieret terræn med langstrakte vidder, majestætiske fjeldmassiver, hyggelige skovområder og et godt løjpenet. Fraværet af alpine skianlæg i området tiltrækker hvert år mange vintergæster med hang til ro, nærvær, langrend, turskiløb og spektakulære naturoplevelser.

Fjeldskolen, der danner rammen om ugen, har været i drift i over 50 år og har en lang tradition for langrend, friluftsliv og aktiviteter om vinteren.

Deltagerne på denne tur vil hele ugen igennem have deres to helt egne instruktører/guider tilknyttet, der sørger for et varieret og differentieret aktivitets- og turprogram med hovedvægt på tekniktræning i løjperne og ture på fjeldet. Med to instruktører er der god mulighed for differentierede aktiviteter og ture for både nybegyndere og de mere øvede langrendsløbere. Mulighederne er mange. Der kan desuden arrangeres sneskoture, isfiskeri, snehulegravning, overnatning i snehule, topture og langrendstræning for dem, der gerne vil løbe hurtigt og måske går med overvejelser om deltagelse i Vasaloppet eller lignende løb på et tidspunkt. De to dygtige instruktører/guider er der kun for jer!

Hver dag serveres morgenmad og to-retters middag samt kaffe og kage. Om morgenen smøres frokostmadpakker og termokanderne fyldes med te, kaffe eller varm saft, så der er godt med brændstof til dagens ture og aktiviteter.

Gruppen bor i store hytter, og der indkvarteres to personer pr. værelse (eller flere hvis dette ønskes). Standarden svarer til et godt dansk vandrehjem, og forplejningen er traditionel norsk. Det eneste I skal fokusere på er at slappe af og nyde livet, opleve og lære.

Læs mere om stedet på: www.rondeheim.no

DATO
7.-13. februar 2016 (uge 6)

STED
Fjeldskolen Rondeheim
Høvringen, Norge

PRISER
PLUSPRIS 4.999 kr. + gebyr 10 kr.
PRIS ikke-abonnent 5.550 kr. + gebyr 10 kr.

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort.