DKK 170,00 Ekskl. kortgebyr

Sabroe og Gintberg - Drengen der løb med Gud

27.10.2015 kl. 19:30 Pressen, Politikens Hus, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 170,00 Ekskl. kortgebyr

'Der er meget jeg ikke kan huske. Nu og da åbner der sig en sprække ind til det, og jeg ser et glimt af noget jeg har været med til. Der er ingen orden i det, det kommer som lynnedslag'.

'De tænder et blændende skarpt lys over det der ligger inde i mørket og venter. Det vil vise sig for mig på et tidspunkt. Det andet kan jeg ikke holde ud at tænke på. At jeg skal ind og hente det ud. Derind, hvor kun de færreste kommer tilbage fra. Jeg har været der. Jeg tror ikke man kan være så heldig to gange. Man kan vende tilbage fra de døde én gang, ikke to. Det var der det forsvandt, alt det jeg ikke kan huske. Det forsvandt den dag jeg døde. Som om nogen havde besluttet at det var for uhyggeligt at leve med for en dreng på min alder'.

Sådan lyder det i Drengen der løb med Gud.  Romanen er Morten Sabroes seneste, og handler om Viktor Hugo Andersen, som har mistet sin hukommelse. Han blev fundet død i en kløft i nærheden af sine forældres hus, og efter, at han blev genoplivet, kan han ikke huske noget fra tiden før sin død.

Han begynder at få underlige syner om en pige under vand som kigger på ham med længsel og med foragt. Byens beboere trækker sig fra ham, hans forældre rejser væk for at fordøje hændelsen, og Viktor Hugo får en fornemmelse af, at de alle tror, han har gjort pigen fortræd. Ingen vil fortælle ham noget, ingen vil hjælpe ham. Langsomt får han samlet flere og flere små brikker til det store puslespil om tiden før sin død, men spørgsmålet er om han tør sætte dem sammen og se sandheden.

Morten Sabroe har i denne sin seneste mørke og medrivende roman taget fat i sin egen dødsangst og skrevet en historie om livet og døden, om blind hævn, om ensomhed og forspildt kærlighed. Og ikke mindst om sindet og om det pus, som det kan spille os. Forfatteren har ved dette arrangement valgt at lade sig interviewe af Jan Gintberg, og således vil komikeren, der kender udkantsdanmark bedre end de fleste, tale med forfatteren, der netop er flyttet derud, om netop livet, døden, kærligheden - blandt mange andre ting.

DATO
Tirsdag 27. oktober kl. 19.30

STED
Pressen, Politikens Hus
Vester Voldgade 33, København V

PRIS
Pluspris 85 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnent 160 kr. + 10 kr. i gebyr

TILKØB
Man kan bestille bogen i forbindelse med billetten til speciel Pluspris.
(Bogen vil blive udleveret ved arrangementet).
Pluspris 200 kr.
Pris ikke-abonnenter 250 kr.
Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter