DKK 250,00 Ekskl. kortgebyr

Meditation i hverdagen

26.10.2015 kl. 19:30 Pressen, Politikens Hus, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 250,00 Ekskl. kortgebyr

Aftenseminar ved meditationslærer og forfatter Svend Trier.

Ved dette foredrag/miniseminar vil Svend Trier introducere Politikens læsere for nogle enkle og virkningsfulde meditationsmetoder, som de fleste kan anvende i hverdagen med betydeligt udbytte. Til at starte med kræver det blot 10 - 20 minutter en eller to gange om dagen, men på sigt kan man lære at bringe meditationens særlige form for nærvær med ud i dagligdagens forskellige aktiviteter og gøremål. Resultatet vil være større indre ro, selv i pressede situationer, og en bedre evne til at møde livets store og små udfordringer med overskud, klarhed og indre balance.

I forbindelse med foredraget vil der også være en guidet meditation og mulighed for at stille spørgsmål.

Svend Trier har selv mediteret dagligt siden 1967 og har erfaring med mange forskellige meditationsformer. Han har en bred og usekterisk tilgang til emnet. Han har undervist i meditation i mere end 40 år og er en af pionerne herhjemme indenfor feltet. Svend Trier er forfatter til bogen Meditation - en rejse tilbage til dig selv, som er solgt i mere end 20.000 ex og for nylig er blevet genoptrykt i nyt oplag.

Som han forklarer det, er meditation ikke et entydigt begreb, men dækker over mange forskellige metoder, skoler og retninger. Det kan være vanskeligt for nybegyndere at orientere sig i dette brogede landskab og finde ud af, hvordan man bedst kan komme i gang med at meditere. Her vil Svend Trier give nogle brugbare guidelines.

Både for nybegyndere og for mennesker, som har erfaring med meditation, kan denne aften være med til at udvide deres forståelse for meditationens anvendelsesmuligheder og for principperne bag. Og man kommer hjem med brugbare redskaber til selv at komme i gang.

STED
Pressen, Politikens Hus
Vester Voldgade 33, København V

DATO
Mandag 26. oktober kl. 19.30

PRIS
Pluspris 165 kr. + gebyr 10 kr. 
Pris ikke-abonnent 240 kr. gebyr + 10 kr. 

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter