DKK 185,00 Ekskl. kortgebyr

Puk Damsgaard - Ser du månen, Daniel

14.10.2015 kl. 19:30 Arbejdermuseets Festsal, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 185,00 Ekskl. kortgebyr

Mellemøstkorrespondent og forfatter Puk Damsgård fortæller denne aften om arbejdet med sin nye bog ’Ser du månen, Daniel’.

Den handler om danske Daniel Rye, der sad som gidsel hos ISIS i 13 måneder i det, der skulle blive et af verdenshistoriens mest spektakulære gidselsager.

Puk Damsgård vil fortælle om bogen og dens hovedpersoner. Om Daniel, der sad fanget med 18 andre i ISIS' hovedby Raqqa, hvoraf seks af hans medfanger blev dræbt. Om hans families kamp for at få ham hjem. Og ikke mindst om efterforskningen af Daniel samt de nervepirrende forhandlinger, der førte til hans frigivelse.

Bogen giver et unikt blik ind i en ellers lukket verden. Både i fængslerne, hvor Daniel sad - en del af tiden under kontrol af briten bedst kendt som Jihadi John, der dræbte hans medfanger. Men vi får også et sjældent blik ind i maskinrummet på efterforskningen og i de mennesker, der holdt Daniel tilfangetaget.

DATO
Onsdag 14. oktober kl. 19.30

STED
Arbejdermuseets Festsal
Rømersgade 22, København K

PRIS
Pluspris 100 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnent 175 kr. + 10 kr. i gebyr

TILKØB
Man kan bestille bogen i forbindelse med billetten til speciel Pluspris.
(Bogen vil blive udleveret ved arrangementet).
Pluspris 240 kr.
Pris ikke-abonnenter 300 kr.
Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.