DKK 405,00 Ekskl. kortgebyr

Rundtur på Refshaleøen med frokost i Aamanns Køkken

29.09.2015 kl. 13.15 til ca. 16.45 Aamanns Køkken, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 405,00 Ekskl. kortgebyr

Besøg hos Københavns første andelskafferisteri, ’The Factory Coffee’, frokost i Aamanns Køkken på Refshaleøen og en rundtur i nogle af Københavns mest spændende omgivelser.

Det lyder som en god sensommerudflugt, ikke?
Yderst i Københavns havn ligger Refshaleøen, hvor en lang række kreative virksomheder har fundet et frirum på det gamle B&W-område. Også en række af byens gastronomiske sværvægtere har etableret sig i det nye område, heriblandt AMASS, Aamanns Køkken og et af Danmarks tre førende kafferisterier, Factory Coffee, som byder på udsøgte smagsoplevelser; foruden en række øvelokaler, teatre og hæderkronede institutioner i dansk kulturliv som DAC, Distortion og Det Kongelige Teater.

Området er råt, æstetisk indbydende, noget nedslidt, men også med udsigt til Kongeskibet og Den Lille Havfrue. Alt dette og mere til kan opleves på en rundtur, der forener nutiden og fortiden med vilde hjerter, god mad og fantastisk kaffe.

Oplevelsen starter med frokost i Aamanns Køkken, der har skabt en kantine med en kvalitet ud over det sædvanlige, en rundtur med en kendt B&W-profil som personlig og engageret rundviser og slutter i 'The Factory Coffee' Danmarks første andelskafferisteri, hvor to af Danmarks førende eksperter vil give en introduktion til moderne kaffenydelse med et rigt mål af smagsprøver på eksklusive og forkælede kaffer.

Program
Kl. 13.15 Frokost med postevand hos Aamanns Køkken, Refshalevej 163 A, 1432 København K
Kl. 14.00 Rundtur på Refshaleøen
Kl. 16.00 Kaffeforedrag med smagsprøver hos The Coffee Factory ved to af Danmarks førende kaffeeksperter
Kl. 16.45 Arrangement afsluttes. Der går havnebus kl. ca. 17.00 ti minutters rolig gang fra The Factory Coffee / Roast Lab

Dato
Tirsdag 22. september kl. 13.15 til ca. 16.45
Tirsdag 29. september kl. 13.15 til ca. 16.45

Sted
Mødested: Aamanns Køkken
Refshalevej 163A, København K

Pris
Pluspris 295 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 395 kr. + gebyr 10 kr.