DKK 175,00 Ekskl. kortgebyr

Scenekunsten som kunst

26.11.2015 kl. 17-18 GL STRAND, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 175,00 Ekskl. kortgebyr

Foredrag af teaterleder Kirsten Dehlholm, Hotel Pro Forma, i Kunstforeningen GL STRAND.

Rum for rum bliver GL STRAND indtaget med stedsspecifikke iscenesættelser, hvor live performance og levende tableauer er gennemgående fænomener. Værker fra 30 års internationalt virke flytter ud af arkiverne, ud af teatret og direkte ind i billedkunstens rammer. Se eller gense billeder og sekvenser fra manga-operaen War Sum Up, oplev koret på trappen fra verdenssuccessen Operation:Orfeo eller genopfrisk H.C. Andersen-forestillingen Jeg er kun skindød. Og hvad sker der, når man krydser Theremin med Latter i Mørket, eller hvis man blander Carpe Carpe Carpe med Kosmos+?

Udsigten fra GL STRAND skabes som et megastort maleri, der danner baggrund for live performere, som fremfører tekster fra Hotel Pro Formas forestillinger - uafbrudt gennem hele udstillingsperioden. Blandt de medvirkende er f.eks. et af børnene fra Carpe Carpe Carpe (1989). Han er nu er en voksen mand på 33. Tekster er skrevet af Inger Christensen, Ib Michael, Søren Ulrik Thomsen, Morten Søndergaard, Christina Hesselholdt, Peter Seeberg og mange andre.
Udstillingen / forestillingen kræver ikke et forhåndskendskab til Hotel Pro Forma. Den er en del af den vedvarende og nysgerrige undersøgelse, som altid finder sted i Hotel Pro Formas værker. En undersøgelse, der med afsæt i det visuelle, udfordrer gængse opfattelser af form, fænomener og genrer.

Dato
Torsdag 12. november kl. 19-20
(udstillingen er åben før foredraget)

Torsdag 26. november kl. 17-18
(udstillingen er åben før og efter foredraget)

Pris
Pluspris 110 kr. + gebyr 10 kr.
(Plusprisen er inkl. entré til udstillingen, plakat og kaffe eller vin)

Pris ikke-abonnent 165 kr. + gebyr 10 kr.