DKK 10,00 Ekskl. kortgebyr

Louisiana Lecture – Ny mode i Afrika

09.09.2015 kl. 19:30 Louisiana - Koncertsalen, Humlebæk
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

DKK 10,00 Ekskl. kortgebyr

Journalist og modeskribent Chris Pedersen holder foredrag om ny afrikansk mode. Derudover vil der være premierevisning af et program fra DRKs nye serie om mode i Afrika.

Det kreative miljø på det afrikanske kontinent blomstrer, og med serien ’Afrika er det nye sort’ sætter DR K nu fokus på særligt udviklingen i modebranchen. 

Vært Chris Pedersen har i løbet af det seneste år besøgt en lang række designere, fotografer, stylister, modejournalister, musikere og kunstnere med særlig tilknytning til modeindustrien for at undersøge, hvad der gør afrikansk mode til noget særligt, og hvorfor medier som Vogue, Elle, Wall Street Journal, Style.com og  NY Times lige nu har kikkerten rettet mod det enorme kontinent.

DR K har blandt andet mødt designere som Papa Oppong, Christie Brown, Selly Raby Kane og Adama Paris, instruktøren bag hitserien An African City, modebloggerne 2 Many Siblings, fotograferne Victor Diop og La Frohemien og modejournalisten Diana Opoti, som i 2014 blev kåret til en af Afrikas 50 vigtigste kulturpersonligheder af magasinet New Africa.

Og udviklingen handler om langt mere end tøj. Det handler om en lang række afrikanske lande, der lige nu bruger moden som medspiller i fortællingen om et nyt Afrika. Det handler nemlig om at genfortolke de afrikanske beklædningstraditioner og sætte dem ind i en ny kontekst, der appellerer til kvinder og mænd på tværs af landegrænser og kontinenter.

DATO
Onsdag 9. september kl. 19.30

STED
Louisiana, Koncertsalen
Gl. Strandvej 13, 3050 Humlebæk

GRATIS ADGANG FOR MUSEETS GÆSTER
BILLETBESTILLING ANBEFALES - GEBYR 10 KR.