DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

En dødsmesse anno 2015

07.11.2015 kl. 16:00 Garnisonskirken, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

Den danske komponist og trompetist, Jakob Buchanan, har skrevet en hyldest til vores døde – og til livet.

Et moderne rekviem for kor og orkester, som både involverer Aarhus Domkirkes Kantori, Aarhus Jazz Orchestra samt solisterne:

Jakob Buchanan: trompet og flygelhorn
Indra Rios-Moore: vokal
Jakob Bro: guitar
Jonas Westergaard: bas
Helge Andreas Norbakken: perkussion

Aarhus Domkirkes Kantori er kirkens eget kor. Koret bestå af 16 sangere, som alle er dybt forankrede i det aarhusianske kormiljø. Ud over at medvirke ved samtlige gudstjenester i domkirken, er koret aktive koncertgivere i Aarhus Domkirke, og hyppigt medvirkende på cd-produktioner. Som koncertkor udvides kantoriet efter behov, og har de seneste år opført bl.a. Brahms Requiem samt H-mol messen og Matthäus- hhv. Johannespassionen af J.S. Bach. Kantoriets seneste indspilning (Duruflé 'Requiem', solister Randi Stene og Bo Skovhus) er af både tyske og engelske anmeldere udnævnt til ny referenceindspilning af dette værk og fik tildelt Preis der Deutschen Schallplattenkritik 2012.

Solister fra kantoriet: Ingeborg Højlund (mezzosopran), Susanne Cecilie Nielsen (sopran) og Nicolai Nørgaard Christensen (tenor).

Aarhus Jazz Orchestra regnes for et af Europas førende, professionelle bigbands. Det spiller omkring 80 koncerter om året og er med støtte fra Statens Kunstfond og Aarhus Kommune det eneste rytmiske basisensemble i Danmark. I 2015 kan AJO fejre ikke mindre end 38 års jubilæum. AJO ledes af den internationalt anerkendte saxofonist, komponist og orkesterleder, Lars Møller.

Carsten Seyer-Hansen er dirigent.

'Buchanan Requiem' blev uropført i 2012 og spilles nu igen 7. november kl. 16 i Garnisonskirken i København.

'Buchanan Requiem' fik 5 hjerter i Politiken 7. oktober 2015 - læs anmeldelsen her

STED
Garnisonskirken
Sankt Annæ Plads 4, København K

DATO
Lørdag 7. november kl. 16

PRIS
Pluspris 120 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 150 kr. + gebyr 10 kr.

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort