DKK 60,00 Ekskl. kortgebyr

I Jón Kalman Stefánssons afkroge af Island

03.11.2015 kl. 20:00 Nordatlantens Brygge, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 60,00 Ekskl. kortgebyr

Oplev en af Islands fremmeste forfattere, Jón Kalman Stefánsson, til en aftensamtale i litteratursalonen NordOrd, hvor han fortæller om sin nyeste roman ”Fisk har ingen fødder”.

Litteratursalon NordOrd
Scenen er sat: de stejle fjelde ved de østlige fjorde i Island. Og Keflavik. Byen der er blevet kaldt Islands mørkeste sted. Her fortæller Jón Kalman Stefánssons nye roman historien om en slægt fra begyndelsen af det 20. århundrede og frem til i dag. Og fortællingen bevæger sig mellem fjordene i øst og Keflavik i syd, og den dækker hele landet, krydser fjeldene og lavaen, der til tider kan minde om djævelens syge tanker.

Siden de tidlige 1990’ere har Jón Kalman Stefánsson (f. 1963) skrevet sig frem til en position som en af Islands fremmeste og mest elskede forfattere.

I Danmark har han i de sidste 10 år betaget både anmeldere og læsere med sine særegne beretninger fra Islands afkroge i romaner som ”Sommerlys, og så kommer natten”, ”Himmerige og helvede”, ”Englenes sorg” og ”Menneskets hjerte”. Og nu er han igen romanaktuel i Danmark, denne gang med ”Fisk har ingen fødder”.

DATO
Tirsdag 3. november kl. 20

STED
Nordatlantens Brygge
Strandgade 91, København K.

PRIS
Pris 50 kr. + 10 kr. i gebyr