DKK 195,00 Ekskl. kortgebyr

Guitarkoncerter på Amalienborg

23.09.2015 kl. 20:00 Christian Vlll´s Palæ, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 195,00 Ekskl. kortgebyr

Politiken Plus har nok en gang fornøjelsen at kunne invitere til en mindeværdig koncertoplevelse i smukke historiske rammer i Gallasalen i Christian VIIIs Palæ.

Peter Howard Jensen i Christian VIIIs palæ.

Så sæt kryds i kalenderen, når guitaristen Peter Howard Jensen opfører værker af Silvius Leopold Weiss, Johann Sebastian Bach, Fernando Sor, Frederico Moreno-Torroba, Joaquin Turina og Isaac Albeniz. Peter Howard Jensen er blevet udgivet på det eksklusive plademærke Deutsche Grammophon. Vivaldi-udgivelsen har høstet international anerkendelse i verdens førende tidsskrift for klassisk musik, det engelske Gramophone.

Peter Howard Jensen regnes af kritikere og publikum for en af de fineste guitarister fra sin generation. Hans aktive koncert karriere har ført ham til førende musikhovedstæder med optrædener i London, Paris, Berlin, Milano, Wien, Washington D.C. Teatro Colon i Buenos Aires og i New York's Carnegie Hall og Lincoln Center, samt Sydney Operahus.

Peter Howard Jensen er den første skandinaviske guitarist der har modtaget sit Professional Studies Diploma fra Manhattan School of Music i New York City.

Han er desuden modtager af Kong Frederik og Dronning Ingrid's legat for excellence i koncertudførelse.

STED
Christian Vlll´s Palæ
Amalienborg, København V

DATO
Onsdag 23. september kl. 20
Torsdag 24. september kl. 20

PRIS
Pluspris 125 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 185 kr. + gebyr 10 kr.

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort