DKK 135,00 Ekskl. kortgebyr

Træn i det fri

16.09.2015 kl. 18-19 Ørstedsparken, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 135,00 Ekskl. kortgebyr

Intro og fællestræning ved reflexolog og behandler Søren Malling.

Drømmer du om at komme i gang med at træne og leve sundt, men orker du ikke at stå og hive i fitnesscenterets svedige maskiner? Vil du gerne være udendørs året rundt og have det sjovt mens du træner sammen med andre? Og er du på udkig efter en motionsform, hvor du både træner kondition og kredsløb, samtidig med at du får større og mere faste muskler? Så kom og prøv en af de helt store motionstrends: Træn i det fri - eller Outdoor Fitness, som det populært hedder.

Outdoor Fitness kombinerer løb med effektive styrketræningsøvelser, så du ikke kun kommer i bedre form, du bliver også stærkere og øger din sundhed markant. Og så har det yderligere den fordel, at det kan dyrkes hvor som helst. Du kan gøre det alene, sammen med din partner eller i en gruppe. Det er sjovt og effektivt og så godt som gratis: Det eneste, det kræver, er en træningselastik og noget gammelt træningstøj.

I samarbejde med Søren Malling inviterer Politiken Plus til to energiske aftner i det fri, hvor vi under Søren Mallings kyndige vejledning bliver introduceret til træningsformen. Både nybegyndere og øvede kan være med: Efter en kort introduktion til træningsformen er der fællestræning i H.C. Ørstedsparken, hvor der med garanti er dømt sved på panden.

Træningen kommer hele vejen omkring arme, ben, mave, core og ryg, og viser, hvordan du styrker kroppen optimalt og bruger naturen og byen på en sjov og effektiv måde samtidig. Så kom med og prøv en ny og inspirerende træningsform i selskab med andre og lær de basale teknikker bag træning i det fri - som helt grundlæggende handler om at holde hele kroppen stærk og sund.

Søren Malling er reflexolog og har over 30 års erfaring fra eliteidræt og skadesbehandling bag sig og kender derfor kroppen bedre end de fleste. Han behandler bl.a. Michael Laudrups tropper og har holdt mangen en elitesportsmand skadesfri, blandt andet med hjælp fra de øvelser og grundtanker, han bruger i sin Outdoor Fitness og som er beskrevet i bogen 'Træn i det fri'. Derfor kender Søren kroppen bedre end de fleste. Denne viden har han nu omsat til effektive og sjove træningsøvelser, der styrker hele kroppen på rekordtid - og som der altså her er lejlighed til at teste af. Øvelserne kan udføres af alle uanset niveau - alene, i par eller i større grupper.

Bliver man bidt af det, kan man erhverve sig Søren Mallings bog til særpris enten ved arrangementet eller i forbindelse med billetkøb.

Påklædning: Træningstøj og træningssko efter vejret (træningselastikker kan lånes på dagen). Der er ikke mulighed for opbevaring af værdigenstande under træningen. Der vil være mulighed for at købe bogen med rabat.

I forbindelse med arrangementet kan man forudbestille Søren Mallings bog til ekstra god Pluspris. Bogen vil blive udleveret på dagen.

Dato
Onsdag 16. september kl. 18-19
Onsdag 23. september kl. 18-19

Sted
Ørstedsparken
Indgangen fra Israels Plads, København

Pris
Pluspris 75 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 125 kr. + gebyr 10 kr.

Pris - tilkøb af Søren Mallings bog
Pluspris 200 kr.
Pris ikke-abonnent 250 kr.
(Bestilte bøger udleveres ved arrangementet) 

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort