DKK 560,00 Ekskl. kortgebyr

Politikens Vinskole - Bourgogne og Rhone

10.02.2016 kl. 19:30 Wulff & Vin, Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 560,00 Ekskl. kortgebyr

Frankrig er den moderne vins moder og Bourgogne og Rhone er nogle af de fremmeste vindistrikter.

Selvom konkurrencen fra andre lande er hård, fremstår Frankrig stadig som det land, der formår at fremstille det ypperste inden for vin.

På kurset 'Forstå vinene fra Bourgogne og Rhone' gennemgår og smager deltagerne vine fra to af de toneangivende distrikter. Vi taler om menneskerne, geografien, og hvorfor vinene smager lige netop, som de gør i disse 2 områder der løber fra nord til syd som en midterstribe igennem landet.

Morten Wulff, fra Wulff & Vin, guider deltagerne gennem det godt 3,5 time lange kursus, der starter med et glas vin efterfulgt af en teoretisk gennemgang på ca. 30 minutter.

Herefter vil resten af aftenen være dedikeret til vinsmagning. Vi skal smage på druer som Pinot Noir, Chardonnay, Gamay og Syrah og diskutere, om prisen nu også matcher de ædle dråber.

Blandt danske vinforbrugere synes der at være generel enighed om, at franske vine er for dyre, når man sammenligner pris og kvalitet. Har denne betragtning bund i virkeligheden, eller er det baseret på gamle fordomme?

Når alt kommer til alt, kommer mange af de mest kendte druesorter trods alt fra Frankrig. Også dem vi drikker fra andre lande. Bare tænk på druer som Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Sauvignon Blanc og Syrah, der står på vinmarker så langt væk som i Kina.

Mest anvendte historiske druesorter
Pinot Noir, Chardonnay, Gamay, Syrah, Grenache, Viognier, Cinsault, Mouvèdre og Carignan, Viognier.

Mest kendte distrikter
Bourgogne, Rhone, Provence, Languedoc-Roussillon.

STED
Wulff & Vin
Frederiksberg Allé 25, Frederiksberg C

DATO
Onsdag 10. februar 2016 kl. 19.30
Underviser: Morten Wulff

PRIS
Pluspris 395 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 550 kr. + gebyr 10 kr.

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.