DKK 560,00 Ekskl. kortgebyr

Politikens Vinskole - Smageteknik

13. januar / 20. januar Wulff & Vin, Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 560,00 Ekskl. kortgebyr

Oplev nogle af de vinområder der anses for at være de mest betydningsfulde i verden på nærmere hold.

På dette kursus giver vi den nysgerrige vindrikker et mere nuanceret forhold til vin. Vi ønsker at føre dig ind i druernes verden, vel at mærke på dine og druernes egne præmisser. Derfor styrer vi pænt uden om teoretiske facts vedrørende sydvendte skråninger og morgentåge langs Donau. I stedet tager vi udgangspunkt i din medfødte evne til at sanse.

Hører du til dem, der under et middagsselskab prøver at stikke næsen dybt i vinglasset i et forgæves forsøg på at inhalere den uendelige visdom fra vinen, mens du mistroisk kigger rundt i selskabet for at se, om andre fatter den dybere mening med druen, så er du ikke alene.

Det er faktisk fuldstændig normalt at forholde sig til smag og duft uden at skulle opøve helt specielle intellektuelle færdigheder. I virkeligheden er det vigtigste i sidste ende når du smager på vin, om du har lyst til at lære, og at du er lydhør over for dine sanser.

Du skal med andre ord lære at knytte dine sanseindtryk til nogle af de aromatiske fællesnævnere, som man finder i de forskellige klassiske druesorter. Det lyder måske temmelig avanceret, men med få enkle teknikker er det faktisk muligt at lære at analysere alt fra en Bollinger-champagne til en argentinsk Malbec ud fra samme metode.

Kurset henvender sig både til den øvede vinsmager og til den nysgerrige begynder, der sætter pris på et godt glas vin. Det kræver derfor ingen særlige forudsætninger. Formålet er, at du ud fra nogle forholdsvis objektive smagekriterier bliver i stand til at højne din nydelse og dermed også bliver bedre i stand vil at vælge, hvilke typer vin du sætter mest pris på når du skal vælge dine vinkøb.

Du skal overvejende smage på vine fra verdens klassiske druer, når de udfolder sig arketypisk. Du skal også smage på, hvordan de samme druer udfolder sig forskelligt alt efter, hvor i verden de vokser.

STED
Wulff & Vin
Frederiksberg Allé 25, Frederiksberg C

DATO
Smageteknik v/underviser Morten Wulff
Del 1 - onsdag 13. januar 2016 kl. 19.30
Del 2 - onsdag 20. januar 2016 kl. 19.30
Mulighed for at købe både enkel- og dobbeltbillet

PRIS pr. gang
Pluspris 395 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 550 kr. + gebyr 10 kr.

PRIS for begge dage
Pluspris 700 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 1.100 kr. + gebyr 10 kr.
NB! For et deltage i del 2 er det en forudsætning at del 1 er gennemført.OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.