DKK 350,00 Ekskl. kortgebyr

Blomstedt, Beethoven & Mahler

09.04.2016 kl. 15:00 DR Koncerthuset, Koncertsalen, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 350,00 Ekskl. kortgebyr

Kom til koncerter i DR's Koncerthus til Pluspris. Politiken Plus tilbyder nu 20% rabat på billetter til udvalgte koncerter i DR's Koncerthus. Vær opmærksom på at der er et begrænset antal billetter.

Det er altid en stor musikalsk begivenhed, når DR SymfoniOrkestrets æresdirigent Herbert Blomstedt giver koncert.

Han er i sit es i de store symfoniske mesterværker. Denne gang Beethovens geniale og overraskende 8. Symfoni og den dramatiske 1. Symfoni af Mahler.

Den 87-årige svenske dirigent Herbert Blomstedt kan kun beskrives som en mester. En karriere i musikkens tjeneste gennem mere end 60 år har givet ham en indsigt uden lige, og med sin totale kontrol og ligevægt står han for alt det bedste i den klassiske musik. Ved Blomstedts koncerter falder alting på deres rette plads.

Herbert Blomsted var fra 1967 til 1977 chefdirigent for DR SymfoniOrkestret, og i dag har han titel af orkestrets æresdirigent. Hvert år kommer han tilbage for at dirigere, og i sin alderdom koncentrerer han sig om de stærkeste værker af de største komponister. Denne gang hans elskede Beethoven, hvis lunefulde 8. Symfoni ligger perfekt til Blomstedts klassiske stil og tørre svenske humor!

Efter pausen dirigerer Blomstedt Mahlers 1. Symfoni, et værk han har kendt i mere end 70 år (!), men som han faktisk aldrig tidligere har opført med DR SymfoniOrkestret. Symfonien er heroisk og udvikler sig fra en lille spire til et vældigt drama inden forløsningen. I Herbert Blomstedts hænder kan vi regne med en stram, klar og elegant tur i Mahlers univers.

Dirigent: Herbert Blomstedt
DR SymfoniOrkestret
Beethoven: Symfoni nr. 8
Mahler: Symfoni nr. 1

DATO
Lørdag 9. april 2016 kl. 15
(Mød musikken en time før kl. 14)

D-BILLETTER
PLUSPRIS 264 kr. + gebyr 10 kr.
PRIS ikke-abonnent 350 kr. inkl. gebyr.

STED
Koncerthuset, Koncertsalen
Ørestads Boulevard 13, København S.

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort.