DKK 2.760,00 Ekskl. kortgebyr

Aktiv vinterferie i Norge for familier

21. - 27. februar 2016 (UGE 8) Fjeldskolen Rondeheim, Høvringen
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 2.760,00 Ekskl. kortgebyr

På denne aktive vinterferie for familier er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet, tid sammen som familie og mulighed for at møde andre aktive familier.

Langrend for familier

På denne aktive vinterferie for familier er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet, tid sammen som familie og mulighed for at møde andre aktive familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Turen går til Rondeheim, Den Norske Fjellskole, der ligger ved nationalparken Rondane, der udmærker sig ved et varieret terræn med langstrakte vidder, majestætiske fjeldmassiver, hyggelige skovområder og gode muligheder for børnevenlige langrendsture til hytter med servering af varme drikke og vafler.

Fraværet af alpine skianlæg i området tiltrækker hvert år mange vintergæster med hang til ro, nærvær, turskiløb og spektakulære naturoplevelser. Fjeldskolen, der danner rammen om familieugerne, har været i drift i over 50 år og har en lang tradition for friluftsliv og aktivitet om vinteren med børn, unge og voksne. Så vi er i gode og erfarne hænder.

Deltagerne på turen vil hele ugen igennem have deres to helt egne instruktører/guider tilknyttet, der sørger for et varieret og differentieret aktivitets- og turprogram med udgangspunkt i de aktuelle vejrforhold, og deltagernes forudsætninger. Der vil blive lagt vægt på at gøre alle fortrolige med langrendsski gennem leg og instruktion, og vil blive organiseret tekniktræning for dem med lidt mere erfaring. Derudover er mulighederne mange. For eksempel kan der arrangeres sneskoture, isfiskeri, snehulegravning, overnatning i snehule, ridning, topture, undervisning i orientering og langrend for dem, der gerne vil løbe hurtigt og langt. De to instruktører er der kun for jer, og hver aften lægges der en plan for næste dag.

Ferieugen med familien skulle gerne være et velfortjent afbræk fra dagligdagen. Derfor sørger fjeldskolen for alt det praktiske med madlavning og opvask. Hver dag serveres morgenmad og 2 retters middag samt kaffe og kage. Om morgenen smøres frokostmadpakker og termokanderne fyldes med te, kaffe eller varm saft. Gruppen bor i et par store hytter hvor hver familie får eget værelse.

Standarden svarer til et godt dansk vandrehjem, og forplejningen er traditionel norsk. Det eneste I skal fokusere på er at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Nemt og bekvemt, og ikke mindst sjovt for børnene, der får nye legekammerater og oplevelser for livet med hjem i kufferten.DATO
TUR: 14. - 20. februar 2016 (UGE 7) - Udsolgt
TUR: 21. - 27. februar 2016 (UGE 8)

TRANSPORT
Se på Politiken Plus siden mht. transportmuligheder samt rejseprogrammet.

PRISER
Voksen Pluspris 4.999 kr. + 10 kr. i gebyr
Voksen ikke-abonnent pris 5.550 kr. + 10 kr. i gebyr

Barn (3-13 år) Pluspris 2.499 kr. + 10 kr. i gebyr
Barn (3-13 år) ikke-abonnent pris 2.750 kr. + 10 kr. i gebyr

Børn 0-3 år: Gratis (der er mulighed for leje af pulk til de helt små)