DKK 170,00 Ekskl. kortgebyr

Irrational Man

11.08.2015 kl. 17:00 Grand Teatret - Sal 3, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 170,00 Ekskl. kortgebyr

Kom med Politiken Plus til særvisning på Woody Allens nye film ’Irrational Man’, hvor Allen igen har store eksistentielle spørgsmål og tilfældighedernes skæbnesvangre spil i centrum.

Filosofiprofessoren Abe Lucas (Joaquin Phoenix) har ramt bunden rent følelsesmæssigt, og føler sig ude af stand til at finde mening med eller glæde i livet. Intet af det, han har foretaget sig, synes at give mening, har gjort nogen forskel eller haft nogen nævneværdig betydning.

Da han ankommer til et universitet i en lille by, hvor han skal undervise, møder han to kvinder. Den ene er Rita Richards (Parker Posey), en ensom professor, der ser Abe som sin potentielle redning ud af et ulykkeligt ægteskab. Den anden er Jill Pollard (Emma Stone), hans nye stjernestudent, der bliver hans ven og fortrolige. Jill elsker kæresten Roy (Jamie Blackley), men samtidig drages hun af Abes plagede, kunstneriske sjæl og eksotiske fortid. Selv da Abe udviser tegn på decideret mental ubalance, mindsker det ikke Jills fascination af ham. Men da hun kaster sig over ham i et forsøg på at gøre deres relation romantisk, afviser han hende. Tilfældet vil imidlertid, at Abe og Jill bliver nødt til sammen at handle, da de overhører en fremmed persons samtale

Abe tager et eksistentielt valg, som ryster ham ud af sin bedøvede tilstand, men beslutningen sætter samtidig en kædereaktion i gang, som får livsændrende betydning for både ham selv, Jill og Rita.

Filmen introduceres af Henrik Palle.

Dato
Tirsdag 11. august kl. 17

Pluspris 85 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnenter 160 kr. + 10 kr. i gebyr