DKK 275,00 Ekskl. kortgebyr

Bag om musikken - Sjostakovits 10.

01.10.2015 kl. 19:30 Konservatoriets Koncertsal, Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 275,00 Ekskl. kortgebyr

Jesper Christensen er historiefortælleren, der fører publikum igennem Sjostakovitjs dramatiske liv og hans 10. Symfonis tilblivelse under det sovjetiske rædselsregime.

POLITIKEN PLUS & COPENHAGEN PHIL

Sjostakovitj er en af det 20. århundredes største komponister. Den imponerende og brutale 10. Symfoni er et af komponistens vigtigste værker. Det blev uropført få måneder efter Stalins død i 1953 og menes at være en hilsen til den kunstfjendtlige diktator. I musikken svarer Sjostakovitj tilbage til det regime, der flere gange havde udstillet ham som folkefjende, når han ikke fulgte partiets retningslinjer – hemmelige koder blev flettet ind i noderne såsom systemkritiske beskeder og komponistens egne initialer.

Sjostakovitj havde overlevet Stalin, og det var med denne personlige sejr i ryggen, den dramatiske 10. Symfoni så dagens lys.

Koncerten er en del af Copenhagen Phils “Bag Om Musikken” koncerter. Her inviterer orkestret på en rejse Bag Om Musikken og ind i dens eventyrlige, komplekse og forunderlige verden med én af Danmarks største skuespillere i front.

Chefdirigent / Lan Shui
Fortæller / Jesper Christensen
Sjostakovitj / Symfoni nr. 10

DATO
Torsdag 1. oktober kl. 19.30

PRISER
Pris Gulv
Pluspris 200 kr. -
pris ikke-abonnent 265 kr.

Pris Etage
Pluspris 240 kr.
- pris ikke-abonnent 320 kr.

Pris Balkon
Pluspris 285 kr. -
pris ikke-abonnent 380 kr.

(Alle billetter tillægges billetgebyr på 10 kr. pr. billet)