DKK 75,00 Ekskl. kortgebyr

Kunstvandring med Trine Ross

29.08.2015 kl. 11:00 Skovvej 100, Ishøj
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 75,00 Ekskl. kortgebyr

Tag med kunstkritiker Trine Ross på en eksklusiv guidet kunsttur under åben himmel og få indblik i, hvordan forskellige kunstnere arbejder med det offentlige rum.

Ti samtidskunstnere har forvandlet strækningen mellem Ishøj by og ARKEN til en levende arena for kunst, leg og fysisk aktivitet i udstillingen Kunst i sollys.

Her kan du opleve fuglehuse i camouflage, street art-stramaj og farverige drømmefangere højt oppe i Strandparkens trækroner. Undervejs taler vi om mødet mellem kunsten, omgivelserne og de folk, som færdes i området.

Guide er Trine Ross er magister i kunsthistorie, kunstanmelder- og skribent på bl.a. Politiken, forfatter, foredragsholder og debattør.

Mødested ARKENs hovedindgang. Slutsted ARKENs hovedindgang


Entré til museet er ikke inkluderet i prisen


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Copenhagen Art Week er en årligt tilbagevendende begivenhed, der samler hele den københavnske kunstscene for at stadfæste København som en metropol for samtidskunst af høj kvalitet. Kunstugen giver publikum et indblik i, hvad der rør sig på scenen lige nu og er samtidig med til at skabe frugtbare samarbejder mellem byens mange dedikerede aktører inden for billedkunsten.
I samarbejde med Copenhagen Art Week tilbyder Politiken Plus i år en række særarrangementer og ture, hvor kunsten både præsenteres af kvalificerede fagfolk og kan opleves fra nye vinkler.


MØDESTED
Arken
2635 Ishøj

TID
Onsdag 29. august kl. 11-12

PRIS
Pluspris 45 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnent 65 kr. + 10 kr. i gebyr

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort