DKK 185,00 Ekskl. kortgebyr

Kunstnerisk bådtur i Københavns Kanaler

30.08.2015 kl. 15:00 Mødested: Nyhavnsbroen, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 185,00 Ekskl. kortgebyr

Kom med på alternativ kunstrundfart, hvor vi sejler mellem to af havnefrontens markante udstillingssteder: Det Nationale Fotomuseum i Den Sorte Diamant og Faurschou Foundation i Nordhavn.

Undervejs skaber Jenny Gräf Sheppard fra USA den nye duftserie Channel Mist i samspil med bådens gæster, mens Will Owen fra USA og Claus Haxholm fra Danmark laver kollektive lyd- og performanceværker, der aktivt inddrager publikum. Båden sejler fra Nyhavn til Den Kongelige Afstøbningssamling og tilbage.

Kunstbåden er en del af Copenhagen Art Weeks ønske om at skabe kunstneriske begivenheder i byrummet samt pege på, hvordan vi kan bruge byens infrastruktur på en anderledes måde i vores møde med kunsten.
Turen er skabt i et samarbejde mellem Chart Art Fair, SMK Fridays, Astrid Noacks Atelier og Copenhagen Art Week.
Båden sejler kl. 15 fra anløbspladsen ved Nyhavnsbroen, Kunsthal Charlottenborg. Mødested, start og slut Anløbspladsen ved Nyhavnsbroen.


Prisen inkluderer en times bådtur, guide samt tre performance- og lydkunstværker.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Copenhagen Art Week er en årligt tilbagevendende begivenhed, der samler hele den københavnske kunstscene for at stadfæste København som en metropol for samtidskunst af høj kvalitet. Kunstugen giver publikum et indblik i, hvad der rør sig på scenen lige nu og er samtidig med til at skabe frugtbare samarbejder mellem byens mange dedikerede aktører inden for billedkunsten.
I samarbejde med Copenhagen Art Week tilbyder Politiken Plus i år en række særarrangementer og ture, hvor kunsten både præsenteres af kvalificerede fagfolk og kan opleves fra nye vinkler.


MØDESTED
Nyhavnsbroen

TID
Søndag 30. august kl. 15-16

PRIS
Pluspris 145 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnent 175 kr. + 10 kr. i gebyr

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort