DKK 195,00 Ekskl. kortgebyr

Kunstcruise: Ai Weiwei & Joakim Eskildsen

28.08.2015 kl. 15:30 Mødested: Den Sorte Diamant, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 195,00 Ekskl. kortgebyr

Kom med på alternativ kunstrundfart, hvor vi sejler mellem to af havnefrontens markante udstillingssteder: Det Nationale Fotomuseum i Den Sorte Diamant og Faurschou Foundation i Nordhavn.

Ved rutens begyndelse besøger vi kunstfotografen Joakim Eskildsens udstilling "En verden jeg kan tro på", og i den anden ende går vi i land ved Faurschou Foundation, der udstiller den verdenskendte kinesiske kunstner Ai Weiwei. Undervejs byder vi på et glas vin og et par uhøjtidelige oplæg om de to kunstneres måder at arbejde på. Begge kunstnere har fokus på sociale og politiske problematikker, men hvor Eskildsen forsøger at skildre håbet, forsøger Weiwei gennem sin kunst at påvirke sociale forandringer i Kina. Guide er Sarah Giersing fra Det Nationale Fotomuseum og Jannie Haagemann fra Faurschou Foundation.

Mødested, start og slut Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Plads 1, København K, ved indgangen til Diamanten.

Prisen inkluderer guide, oplæg, vin/vand, bådtur og entré


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Copenhagen Art Week er en årligt tilbagevendende begivenhed, der samler hele den københavnske kunstscene for at stadfæste København som en metropol for samtidskunst af høj kvalitet. Kunstugen giver publikum et indblik i, hvad der rør sig på scenen lige nu og er samtidig med til at skabe frugtbare samarbejder mellem byens mange dedikerede aktører inden for billedkunsten.
I samarbejde med Copenhagen Art Week tilbyder Politiken Plus i år en række særarrangementer og ture, hvor kunsten både præsenteres af kvalificerede fagfolk og kan opleves fra nye vinkler.


MØDESTED
Den Sorte Diamant

TID
Fredag 28. august kl. 15.30

PRIS
Pluspris 150 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnent 185 kr. + 10 kr. i gebyr

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort