DKK 135,00 Ekskl. kortgebyr

Guidet Tur Til Kunsten I Metroen

25.08.2015 kl. 15:30 Mødested: Nørreport, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 135,00 Ekskl. kortgebyr

Kunst møder kollektiv trafik, når Copenhagen Art Week tager livtag med et af byens væsentligste knudepunkter, nemlig metroen.

Kurator Charlotte Bagger Brandt fører an, når fire værker baseret på lyd, performance og video vender op og ned på oplevelsen af logistiske maskinrum.

Vi deler alle metroens underjordiske kamre, men glemmer alligevel at være fælles om dem. Ved at pege nye steder hen, overraske og skabe uventede samtaler og forbindelser får værkerne os til at kigge, lytte og flytte os lidt anderledes end sædvanligt. Her sættes ord på tankerne bag værkernes placering, og vejen til at se og forstå de fire kunstneriske nedslag udstikkes. Oplev værker af den amerikanske kunstner Will Owen samt videoværker af den New York baserede kunstner Julie Nymann og den amerikanske kunstner Imran Perretta.

Turen er skabt i et samarbejde mellem Copenhagen Art Week, Fotografisk Center og SixtyEight. Guide er Charlotte Bagger Brandt, kurator for Copenhagen Art Week. Mødested, start og slut er Nørreport Station, Frederiksborggade, foran elevatoren ved nedgangen til metroen, lige over for Matas.

Prisen inkluderer guide, oplæg og metrobillet
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Copenhagen Art Week er en årligt tilbagevendende begivenhed, der samler hele den københavnske kunstscene for at stadfæste København som en metropol for samtidskunst af høj kvalitet. Kunstugen giver publikum et indblik i, hvad der rør sig på scenen lige nu og er samtidig med til at skabe frugtbare samarbejder mellem byens mange dedikerede aktører inden for billedkunsten.
I samarbejde med Copenhagen Art Week tilbyder Politiken Plus i år en række særarrangementer og ture, hvor kunsten både præsenteres af kvalificerede fagfolk og kan opleves fra nye vinkler.


MØDESTED
Nørreport st.

TID
Tirsdag 25. august kl. 15.30-16.30

PRIS
Pluspris 85 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnent 125 kr. + 10 kr. i gebyr

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort