DKK 1.710,00 Ekskl. kortgebyr

Vallekilde-mødet

12.08.2015 kl. 10:30 Vallekilde højskole, Hørve
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 1.710,00 Ekskl. kortgebyr

Uddannelseskonferencen Vallekilde-mødet genopliver en historisk tradition for, at Vallekilde Højskole en gang om året danner ramme om nye tanker omkring undervisning og læring.

I år rummer programmet oplægsholdere fra både Danmark, England, Indien, Finland og USA. Hovednavnene er professor Sugata Mitra, der har lavet spændende forsøg med børns evne til selvlæring, designer Emily Pilloton der har skabt forandring i et lokalområde via designprocesser sammen med sine elever og den innovative skoleudvikler Richard Gerver der fik en lukningstruet skole vendt til en strålende succes i samarbejde med lærere, elever og forældre. Derudover kan du opleve en række danske eksempler på nyskabende undervisning.

Fælles for alle oplægsholdere er, at de har skabt enestående resultater ved at gå nye veje sammen med deres elever. De arbejder på tværs af fag. De rækker ud mod verden uden for undervisningslokalet, og de udnytter den digitale generations enestående evner til at bruge ny teknologi til læring. De forener praksis med teori, og de repræsenterer gode bud på, hvordan børn og unge kan få lyst til selv at opsøge viden.

På Vallekilde-mødet kan du også opleve Politiken Live, når uddannelsesredaktør Jacob Fuglsang interviewer markante gæster som fx fremtidsforsker Anne Skare Nielsen. Da fokus er på nye former for undervisning, har Vallekilde-mødet bedt alle oplægsholdere om at undgå Power Point-præsentationer og i stedet fortælle deres historier på andre måder.

Vallekilde-mødet foregår i Vallekilde Højskoles historiske bygninger med mulighed for inspirerende gåture i den smukke park med udsigt over Svinninge Vejle. Til måltiderne serverer Vallekildes ambitiøse køkkenchef, Mette Thy, kreative buffeter lavet af økologiske, lokale råvarer, og der vil desuden være kaffe, te og kage undervejs. Indlogering kan foregå i deleværelse eller eneværelse mod et tillæg.

Vallekilde-mødet er for alle med interesse for læring og undervisning, der har lyst til to inspirerende dage i enestående omgivelser.