DKK 355,00 Ekskl. kortgebyr

Sommerballet Lolita

11.08.2015 kl. 20:00 Bellevue Teatret, Klampenborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 355,00 Ekskl. kortgebyr

Ikonisk roman får verdenspremiere som sommerballet Oplev Sommerballetten på Bellevue Teatret, når den markerer sit 25 års jubilæum med verdenspremiere på Naboskovs bestsellerroman ’Lolita’.

I spidsen står Alexander Kølpin, der traditionen tro har allieret sig med et stærkt hold af internationale profiler.

Vi er i 1950'ernes USA. Forstadsgræsplænerne bliver friseret, amerikanerbilerne pudset og håret bobbet som aldrig før. Idealet er perfektion og dydighed, men midt i den polerede og konservative livsførelse forelsker den midaldrende Humbert sig i den kun 12-årige Dolores Haze, også kaldet Lolita. Uskyldig som et barn men med et kalkuleret spil på netop uskylden leger hun med ilden, og den forbudte forbindelse skal vise sig at få fatale konsekvenser.

Russiske Vladimir Naboskovs ikoniske roman om umoralsk nydelse har været filmatiseret adskillige gange, og denne sommer får den verdenspremiere som ballet. Det sker, når Sommerballetten fejrer 25 års jubilæum på Bellevue Teatret.

Idémanden bag forestillingen er Alexander Kølpin, der gennem årene har udfordret både sig selv og publikum med balletter, der tør balancere på kanten af den elegante scenedans' klassiske rammer.
Traditionen tro har Kølpin allieret sig med et stærkt hold af internationale profiler, og i år tæller det blandt andre stjernekoreografen Cathy Marston, som har over 20 års erfaring - blandt andet fra Den Kongelige Engelske Ballet.

Sammen har Kølpin og Marston skabt en helaftensballet, som tager udgangspunkt i romanens tre hovedpersoner Humbert, Quilty og ikke mindst Lolita.

STED
Bellevue Teatret
Strandvejen 451, Klampenborg

TID
Forpremiere tirsdag 11. august kl. 20

PRIS
Pluspris 185 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnent 345 kr. + 10 kr. i gebyr

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort