DKK 260,00 Ekskl. kortgebyr

Spansk Vinfestival 2015

25.09.2015 kl. 17.30-20 Pressen, Politikens Hus, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 260,00 Ekskl. kortgebyr

Smag over 200 vine på Spansk Vinfestival. Mød mere end 20 importører og smag vine fra hele Spanien, og i år med en stor garnacha stand.

Spanien er uden tvivl et af de vinlande i verdenen, hvor den største udvikling sker. Nu er der mulighed for at møde en række af de mest interessante importører herhjemme af spansk vin og smage deres spanske vine. Vine som kommer lige fra det nordlige Galicien og til det sydlige Andalusien. Fra de kendte områder Rioja, Ribera del Duero til de mindre kendte Toro og Campo de Borja. Det sker på Spansk Vinfestival 2015, der afholdes 25. og 26. september i Pressen, det gamle trykkerilokale under JP/Politikens hus i hjertet af København.

Her får du en unik mulighed for at smage på over 200 vine fra Spanien og prøve alt fra det nyeste og vildeste til det mest traditionsrige indenfor vinkunsten i Europa.

Vi gentager sidste års store succes med cava-bar, hvor der er mulighed for at smage sig frem til de bedste bobler. Endvidere vil der i år være en stor stand med vine på garnacha druen.

Det er 7. år i træk, at Ekstra Bladet og AltomSpanskVin.dk i samarbejde med det spanske handelskammer afholder en festival for spansk vin og gastronomi i Pressen.

Mange danske vinentusiaster har fået øje på de berømte vine fra producenterne i Ribera del Duero og Rioja. Færre har erfaret at disse kun udgør fortroppen af hvad, der bliver produceret af topvine fra spanske vintroldmænd i de mange nye og spændende vinområder.

Det anbefales at købe billet til 'Spansk Vinfestival 2015' i forsalg, da flere af sessionerne forventes udsolgt.

DATO
25. og 26. september

TID og PRIS

Kl. 14 - 16.30
Pluspris 170 kr. + gebyr 10 kr.
Alm. pris 200 kr. + gebyr 10 kr.
Pris i døren 250 kr.

Kl. 17.30 - 20
Pluspris 210 kr. + gebyr 10 kr.

Alm. pris 250 kr. + gebyr 10 kr.
Pris i døren 300 kr.


Foreløbig har nedenstående importører meldt deres ankomst, listen opdateres løbende.
ICEX Madrid, DO Cava, Sherry Lounge, GOBI Vin, Laudrup Vin, Theis Vine,  d-wine, DO Alicate, DO Rueda, Bio-Vin, Compagniet, TheWineCompany, AK Vine, Grapeland, Thuesen Jensen, Garnacha, Vinoble, H.J. Hansen/Vinspecialisten og Wineandbarrels.com