DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

Foredrag & sangaften Jens Olaf Jersild

18.11.2015 kl. 20:00 Mogens Dahl Koncertsal, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

Få 20% rabat med Politiken Plus Jens Olaf Jersild er blevet kendt som den ihærdige og vidende journalist, der borer sig ned i enkeltsager

Mød manden bag Profilen, Rapporten, Jersild & Spin, Jersild Live og nu senest Jersild minus Spin. Jens Olaf Jersild gør os med sit foredrag klogere på den journalistiske verden.

Samtidig får vi historien om de sange, der betyder noget særligt for en mand i centrum af mediernes verden.

Jens Olaf Jersild huskes stadig for i 1989 at have indbragt den såkaldte 'grønjakkesag' for Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg. I 1994 fastslog domsstolen, at Jersilds ytringsfrihed var blevet krænket, idet han ikke havde til hensigt at udbrede racisme men alene skildrede samfundet som journalist eller "public-watchdog", da han i TV-avisen lod en gruppe unge med stærkt racistiske holdninger komme til orde.

Dato
Onsdag 18. november kl. 20

Sted
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22, København S

Pris
Pluspris 156 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 195 kr. + gebyr 10 kr.
Begrænset antal billetter5 kammerkoncerter i Mogens Dahl Koncertsal, 3 korkoncerter med Mogens Dahl Kammerkor samt 4 Foredrag & Sangaftener med 20% Plusrabat

Mogens Dahl Koncertsal er en intim og eksklusiv koncertsal for klassisk musik i København. Med Politiken Plus får du 20% rabat på de ordinære koncerter og foredrag i Mogens Dahl Koncertsal.
 
Du kan glæde dig til et efterår med koncertoplevelser i høj international klasse. Oplev både de store klassiske værker samt ny, spændende musik af nutidens prisvindende komponister.
 
Ved 'Foredrag & Sangaftener' fortæller kendte personer om det, de brænder for - med udgangspunkt i en række kendte og mindre kendte fællessange, hvor publikum synger med. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Læs mere her: http://www.mogensdahl.dk  

OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.