DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

Foredrag & sangaften Anja Fonseca

19.10.2015 kl. 20:00 Mogens Dahl Koncertsal, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

Få 20% rabat med Politiken Plus Anja Fonseca er blevet kendt og vellidt som meteorolog ved DR’s vejrudsendelser.

Hun er 37 år og uddannet geolog samt medforfatter på flere bøger, heriblandt 'Ekstremt vejr og vejrfænomener i Danmark' fra 2009.

Størst opsigt vakte bogen 'I morgen stopper jeg' fra 2014. Den handler om hendes 17 år med bulimi. Ingen vidste, at hun dagligt spiste for to for at undslippe et kaotisk indre følelsesliv. Krisen spidsede til, men efter et vendepunkt, hvor hun faldt sammen foran datteren på seks og blev indlagt, har hun påtaget sig at fortælle sin personlige historie som en støtte til andre - ofte unge piger - i samme situation.

Glæd dig til at få en personlig historie fra mennesket foran vejrkortet.


Dato
Mandag 19. oktober kl. 20

Sted
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22, København S

Pris
Pluspris 156 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 195 kr. + gebyr 10 kr.
Begrænset antal billetter


5 kammerkoncerter i Mogens Dahl Koncertsal, 3 korkoncerter med Mogens Dahl Kammerkor samt 4 Foredrag & Sangaftener med 20% Plusrabat

Mogens Dahl Koncertsal er en intim og eksklusiv koncertsal for klassisk musik i København. Med Politiken Plus får du 20% rabat på de ordinære koncerter og foredrag i Mogens Dahl Koncertsal.
 
Du kan glæde dig til et efterår med koncertoplevelser i høj international klasse. Oplev både de store klassiske værker samt ny, spændende musik af nutidens prisvindende komponister.
 
Ved 'Foredrag & Sangaftener' fortæller kendte personer om det, de brænder for - med udgangspunkt i en række kendte og mindre kendte fællessange, hvor publikum synger med. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Læs mere her: http://www.mogensdahl.dk  

OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter