DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

Foredrag & sangaften Knud Romer

29.09.2015 kl. 20:00 Mogens Dahl Koncertsal, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

Få 20% rabat med Politiken Plus Knud Romer er ikke blevet mundlam af sin vanskelige barndom og opvækst på Falster.

Den prisbelønnede roman 'Den som blinker er bange for døden' er forfatterens velformulerede erindringer fra en udfordrende barndom. Også som reklamemand har han vundet priser for sit sprog og sin evne til at servere en elegant pointe.

Han har studeret litteraturvidenskab, været skuespiller i blandt andet en Lars von Trier-film og er også kendt som smagsdommer på DR, samfundsrevser på Radio24syv og benhård avisdebattør - alt sammen ved siden af sin karriere som forfatter.

Ikke sært, at han kan tale med om lidt af hvert og altid er parat med en skarp mening om alt fra opdragelse, religion, politik til vores omgang med de sociale medier. Der er ganske sikkert også skarpe meninger om sang, musik og fællessangens væsen, når Knud Romer træder ind på scenen i Mogens Dahl Koncertsal.


Dato
Tirsdag 29. september kl. 20

Sted
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22, København S

Pris
Pluspris 156 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 195 kr. + gebyr 10 kr.
Begrænset antal billetter


5 kammerkoncerter i Mogens Dahl Koncertsal, 3 korkoncerter med Mogens Dahl Kammerkor samt 4 Foredrag & Sangaftener med 20% Plusrabat

Mogens Dahl Koncertsal er en intim og eksklusiv koncertsal for klassisk musik i København. Med Politiken Plus får du 20% rabat på de ordinære koncerter og foredrag i Mogens Dahl Koncertsal.
 
Du kan glæde dig til et efterår med koncertoplevelser i høj international klasse. Oplev både de store klassiske værker samt ny, spændende musik af nutidens prisvindende komponister.
 
Ved 'Foredrag & Sangaftener' fortæller kendte personer om det, de brænder for - med udgangspunkt i en række kendte og mindre kendte fællessange, hvor publikum synger med. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Læs mere her: http://www.mogensdahl.dk