DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

Foredrag & sangaften Peter Qvortrup Geisling

07.09.2015 kl. 20:00 Mogens Dahl Koncertsal, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

Få 20% rabat med Politiken Plus Det er kombinationen af to fagligheder, der har sat Peter Qvortrup Geisling i stand til at gøre en hel befolkning klogere på sundhed.

Han er uddannet på journalisthøjskolen og er samtidig læge fra Aarhus Universitet. 'Lægens Bord', 'Diagnose søges', Ha' det godt' og flere lignende udsendelser på DR har gjort ham landskendt, men han har også haft ansættelser i både Sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse.

I dag bliver han brugt som DR's ekspert i sundhedsspørgsmål og er samtidig en flittig foredragsholder, hvor anekdoter fra en af vort lands vigtigste offentlige sektorer kan bidrage til både morskab og eftertanke. Evnen til at time en god replik stimulerede han allerede i ungdommen: I studietiden var han instruktør og tekstforfatter på flere Medicinerrevyer i Aarhus.


Dato
Mandag 7. september kl. 20

Sted
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22, København S

Pris
Pluspris 156 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 195 kr. + gebyr 10 kr.
Begrænset antal billetter


5 kammerkoncerter i Mogens Dahl Koncertsal, 3 korkoncerter med Mogens Dahl Kammerkor samt 4 Foredrag & Sangaftener med 20% Plusrabat

Mogens Dahl Koncertsal er en intim og eksklusiv koncertsal for klassisk musik i København. Med Politiken Plus får du 20% rabat på de ordinære koncerter og foredrag i Mogens Dahl Koncertsal.
 
Du kan glæde dig til et efterår med koncertoplevelser i høj international klasse. Oplev både de store klassiske værker samt ny, spændende musik af nutidens prisvindende komponister.
 
Ved 'Foredrag & Sangaftener' fortæller kendte personer om det, de brænder for - med udgangspunkt i en række kendte og mindre kendte fællessange, hvor publikum synger med. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Læs mere her: http://www.mogensdahl.dk