DKK 285,00 Ekskl. kortgebyr

Mogens Dahl Kammerkor - Händels Messias

12.12.2015 kl. 19:30 Holmens Kirke, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 285,00 Ekskl. kortgebyr

Få 20% rabat med Politiken Plus Mogens Dahl Kammerkor opfører i år Händels Messias i samarbejde med The Orchestra of the Age of Enlightenment.

Mogens Dahl Kammerkor og The Orchestra of the Age of Enlightenment: Händels Messias

Med det nye samarbejde kan det københavnske publikum endnu engang se frem til en unik koncertoplevelse som indledning til julen.

Igennem de seneste to årtier har det londonbaserede ensembles projekter givet genlyd blandt musikelskere verden over. The Orchestra of the Age of Enlightenment er berømmet for sin brug af originale instrumenter og står som ingen andre orkestre i verden for nytænkning og afsøgning af musikalske grænser. Ensemblet har samarbejdet med dirigenter som sir Simon Rattle, Iván Fischer og sir Mark Elder.

"I lighed med det øvrige talstærke publikum forlod jeg Holmens Kirke beriget og taknemlig." Peter Dürrfeld i Kristeligt Dagblad 2013

"Koret i sig selv er kernen i opførelsen, og stemmerne er fremragende. Rene, klare og sikre. - " Thomas Michelsen i Politiken 2012 

"En rigtig Messias af det 21. århundrede" - Søren Schauser, Berlingske Tidende 2010

Mogens Dahl Kammerkor og The Orchestra of the Age of Enlightenment.
Dirigent: Mogens Dahl


Dato
Fredag 11. december kl. 19.30
Lørdag 12. december kl. 19.30

Sted
Holmens Kirke
Holmens Kanal 21, København K

Pris
Pluspris 220 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 275 kr. + gebyr 10 kr.
Begrænset antal billetter


5 kammerkoncerter i Mogens Dahl Koncertsal, 3 korkoncerter med Mogens Dahl Kammerkor samt 4 Foredrag & Sangaftener med 20% Plusrabat

Mogens Dahl Koncertsal er en intim og eksklusiv koncertsal for klassisk musik i København. Med Politiken Plus får du 20% rabat på de ordinære koncerter og foredrag i Mogens Dahl Koncertsal.
 
Du kan glæde dig til et efterår med koncertoplevelser i høj international klasse. Oplev både de store klassiske værker samt ny, spændende musik af nutidens prisvindende komponister.
 
Ved 'Foredrag & Sangaftener' fortæller kendte personer om det, de brænder for - med udgangspunkt i en række kendte og mindre kendte fællessange, hvor publikum synger med. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Læs mere her: http://www.mogensdahl.dk  

OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.