DKK 210,00 Ekskl. kortgebyr

Evighedens lys

01.11.2015 kl. 22:00 Christians Kirke, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 210,00 Ekskl. kortgebyr

Få 20% rabat med Politiken Plus Mogens Dahl Kammerkor synger lyset frem

Ved dette års traditionsrige Allehelgenskoncert vil Mogens Dahl Kammerkor fejre det håbets lys som kun kan ses i mørke. Med musik af Weise, Grieg og Sven-David Sandström bevæger programmet sig fra morgenens lys til aftenens brand og ender med Gabriel Faurés underskønne Requiem, som beskriver det evige lys og englenes sang.

Medvirkende
Mogens Dahl Kammerkor og lille strygerensemble.
Organist: Søren Johannsen.
Dirigent: Mogens Dahl.

Program
Kormusik af Weyse, Faure og Grieg, orgelmusik af Frank samt uropførelse af Sven-David Sandström. 


Dato
Søndag 1. november kl. 22

Sted
Christians Kirke
Strandgade 1, København K

Pris
Pluspris 160 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 200 kr. + gebyr 10 kr.
Begrænset antal billetter


5 kammerkoncerter i Mogens Dahl Koncertsal, 3 korkoncerter med Mogens Dahl Kammerkor samt 4 Foredrag & Sangaftener med 20% Plusrabat

Mogens Dahl Koncertsal er en intim og eksklusiv koncertsal for klassisk musik i København. Med Politiken Plus får du 20% rabat på de ordinære koncerter og foredrag i Mogens Dahl Koncertsal.
 
Du kan glæde dig til et efterår med koncertoplevelser i høj international klasse. Oplev både de store klassiske værker samt ny, spændende musik af nutidens prisvindende komponister.
 
Ved 'Foredrag & Sangaftener' fortæller kendte personer om det, de brænder for - med udgangspunkt i en række kendte og mindre kendte fællessange, hvor publikum synger med. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Læs mere her: http://www.mogensdahl.dk  

OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.