DKK 385,00 Ekskl. kortgebyr

Nikolaj Znaider i Mogens Dahl Koncertsal

22.11.2015 kl. 20:00 Mogens Dahl Koncertsal, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 385,00 Ekskl. kortgebyr

Få 20% rabat med Politiken Plus Danske Nikolaj Znaider er en af verdens mest efterspurgte violinister – både i orkester- og kammermusiksammenhæng.

På hans stop i København, bliver Mogens Dahl Koncertsal stedet, hvor violinmagien kan opleves helt tæt på.

Verdens førende orkestre har bud efter Znaider. Wiens, Clevelands, Los Angeles' filharmonikere og en lang række andre topensembler har ham som tilbagevendende stjernesolist. Han er jævnligt på verdensturné som violinist, men finder samtidig plads til en karriere som dirigent, hvor han samarbejder med: Münchens og Birminghams symfonikere, Halle Kammerorkester, den Franske Radios Filharmoni med mange flere.

Znaiders akkompagnatør er den anmelderroste amerikansk-lettiske pianist Robert Kulek, som han har lavet koncerter med ved flere internationale koncertturnéer.

Program
Ludwig van Beethoven (1770- 1827):  Sonate for violin og klaver.
Dmitrij Sjostakovitj (1906 - 1975): Udvalgte præludier.
Johannes Brahms (1833 - 1897): Violinsonate nr. 3.


Dato
Søndag 22. november kl. 20

Sted
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22, København S

Pris
Pluspris 300 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 375 kr. + gebyr 10 kr.
Begrænset antal billetter


5 kammerkoncerter i Mogens Dahl Koncertsal, 3 korkoncerter med Mogens Dahl Kammerkor samt 4 Foredrag & Sangaftener med 20% Plusrabat

Mogens Dahl Koncertsal er en intim og eksklusiv koncertsal for klassisk musik i København. Med Politiken Plus får du 20% rabat på de ordinære koncerter og foredrag i Mogens Dahl Koncertsal.
 
Du kan glæde dig til et efterår med koncertoplevelser i høj international klasse. Oplev både de store klassiske værker samt ny, spændende musik af nutidens prisvindende komponister.
 
Ved 'Foredrag & Sangaftener' fortæller kendte personer om det, de brænder for - med udgangspunkt i en række kendte og mindre kendte fællessange, hvor publikum synger med. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Læs mere her: http://www.mogensdahl.dk  

OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.