DKK 385,00 Ekskl. kortgebyr

Leif Ove Andsnes i Mogens Dahl Koncertsal

31.10.2015 kl. 20:00 Mogens Dahl Koncertsal, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 385,00 Ekskl. kortgebyr

Få 20% rabat med Politiken Plus Den norske klavervirtuos Leif Ove Andsnes kommer ud i klaverlitteraturens hjørner med et koncertprogram, der spænder fra finsk til fransk.

På trods af verdensstjernestatus er Leif Ove Andsnes kendt for sit stilfærdige og ydmyge væsen. Men bag et stille ydre skjuler sig et både kraftfuldt og uhyre poetisk klaverspil. Hans seneste projekt, 'The Beethoven Journey', har bragt ham til 55 byer i 22 lande ved over 150 koncerter. Indspilningen hos Sony Classical af Beethovens fem klaverkoncerter er allerede blevet kaldt et referenceværk for denne musik.

Program
Klaverværker af Sibelius, Beethoven, Debussy og Chopin.


Dato
Lørdag 31. oktober kl. 20

Sted
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22, København S

Pris
Pluspris 300 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 375 kr. + gebyr 10 kr.
Begrænset antal billetter


5 kammerkoncerter i Mogens Dahl Koncertsal, 3 korkoncerter med Mogens Dahl Kammerkor samt 4 Foredrag & Sangaftener med 20% Plusrabat

Mogens Dahl Koncertsal er en intim og eksklusiv koncertsal for klassisk musik i København. Med Politiken Plus får du 20% rabat på de ordinære koncerter og foredrag i Mogens Dahl Koncertsal.
 
Du kan glæde dig til et efterår med koncertoplevelser i høj international klasse. Oplev både de store klassiske værker samt ny, spændende musik af nutidens prisvindende komponister.
 
Ved 'Foredrag & Sangaftener' fortæller kendte personer om det, de brænder for - med udgangspunkt i en række kendte og mindre kendte fællessange, hvor publikum synger med. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Læs mere her: http://www.mogensdahl.dk  

OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.