DKK 385,00 Ekskl. kortgebyr

Bo Skovhus i Mogens Dahl Koncertsal

13.09.2015 kl. 20:00 Mogens Dahl Koncertsal, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 385,00 Ekskl. kortgebyr

Få 20% rabat med Politiken Plus Die Schöne Müllerin er fortællingen om en rask ung møllersvend og en smuk ung pige i den frodige natur.

Bo Skovhus bringer stormende følelser til live i en sangcyklus, der ender med døden i det kolde vand.

Bo Skovhus har gennem en lang karriere holdt sig på den absolutte verdenstop. Hans dybe indsigt i - og store kærlighed til - liedrepertoiret har gjort ham til en af verdens mest respekterede kunstnere på dette felt.

Bo Skovhus har været fast tilknyttet Wiener Staatsoper og har optrådt på alle de kendte operascener verden over.  Han optræder ved denne koncert - som så ofte før - i selskab med den fremragende akkompagnatør Stefan Vladar fra Østrig.

Program
Franz Schubert (1797 - 1828): Die Schöne Müllerin.
Programmet opføres uden pause.


Dato
Søndag 13. september kl. 20

Sted
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22, København S

Pris
Pluspris 300 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 375 kr. + gebyr 10 kr.
Begrænset antal billetter


5 kammerkoncerter i Mogens Dahl Koncertsal, 3 korkoncerter med Mogens Dahl Kammerkor samt 4 Foredrag & Sangaftener med 20% Plusrabat

Mogens Dahl Koncertsal er en intim og eksklusiv koncertsal for klassisk musik i København. Med Politiken Plus får du 20% rabat på de ordinære koncerter og foredrag i Mogens Dahl Koncertsal.
 
Du kan glæde dig til et efterår med koncertoplevelser i høj international klasse. Oplev både de store klassiske værker samt ny, spændende musik af nutidens prisvindende komponister.
 
Ved 'Foredrag & Sangaftener' fortæller kendte personer om det, de brænder for - med udgangspunkt i en række kendte og mindre kendte fællessange, hvor publikum synger med. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Læs mere her: http://www.mogensdahl.dk