DKK 180,00 Ekskl. kortgebyr

AFLYST - Kærlig hilsen Anna

25.08.2015 kl. 19:30 Pressen, Politikens Hus, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 180,00 Ekskl. kortgebyr

De bedste erfaringer om livet fra en, der ikke længere er ny i klassen. Forfatter Anna Skyggebjerg fortæller om sin seneste bog Kærlig hilsen Anna

Anna Skyggebjerg efterlyste breve fra helt almindelige mennesker. Om et personligt spørgsmål, de gik og tumlede med. En masse mennesker sendte hende deres spørgsmål - velvidende, at Anna Skyggebjerg hverken er psykolog eller coach og dermed i virkeligheden ikke har nogen som helst faglige forudsætninger for at give gode råd.

Hendes eneste kvalifikation er, at hun ikke længere er ny i klassen. Hun har prøvet lidt af hvert, gjort ting godt og fejlet en masse gange. Svarene, hun gav - og giver - folk, er skabt ud af hendes bedste erfaringer, og sådan blev Kærlig hilsen Anna til en helt usædvanlig bog, der rejser store spørgsmål om sårbarhed og kærlighed, om liv og død og alt det, der ligger indimellem.

Anna Skyggebjerg besvarer i bogen spørgsmålene med både kløgt og humor - og mon ikke det samme vil gøre sig gældende ved dette arrangement i Pressen. Her taler hun med journalist og forfatter Ulla Hinge om, hvad der i første omgang fik hende til at efterlyse spørgsmål fra folk, om hvordan det blev til en bog, og ikke mindst om, hvordan hun har fundet modet til at dele de meget personlige fortællinger fra sit eget liv. De skal også tale om, hvad Anna egentlig mener med, at det ikke er farligt at vise andre, hvem vi er.

Der vil selvfølgelig også være mulighed for at stille Anna spørgsmål, og her er plads til både små og store emner; har du noget du gerne vil spørge Anna om, men foretrækker at gøre det anonymt, kan du også sende dit spørgsmål og måske være heldig at få det besvaret 'live' ved arrangementet.

Uanset om du har spørgsmål til Anna eller ej, vil vi godt vove den påstand, at det bliver en aften der vil styrke vores empati-muskel, samhørighedsfølelse og mod.

Vil du spørge Anna til råds?
Send dit spørgsmål til skyggebjerg@pol.dk så vil Anna svare på udvalgte spørgsmål til arrangementet. (Vi behandler selvfølgelig alle spørgsmål anonymt).

Om Anna Skyggebjerg
Anna Skyggebjerg (f. 1962) er magister i litteraturhistorie og forfatter til flere bøger, bl.a. Super Mor (2007) og Introvert - stå ved dig selv (2013). Anna bor på Frederiksberg med sin mand og sine to børn.

STED
Politikens Hus, Pressen
Vester Voldgade 33, København V

TID
Tirsdag 25. august kl. 19.30

PRIS
Pluspris 95 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnent 170 kr. + 10 kr. i gebyr

TILKØB
Køb bogen 'Kærlig hilsen Anna' i forbindelse med billetten. 199 kr.

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort