DKK 630,00 Ekskl. kortgebyr

Gotvedmassage og kraniosakral terapi

12. august 2015 kl. 9-10 GOTVEDMASSAGE - PRIVATKLINIKKEN, København Ø
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 630,00 Ekskl. kortgebyr

En times forkælelse hos Mette Bøeg med massage og engleblide tryk på hovedet kan genskabe kroppens balance.

Trænger du til en times nydelse, der skaber ro og balance i kroppen, og giver meget konkrete og mærkbare resultater med det samme, på trods af at behandlingsformen primært består af strøg og blide tryk, så er kraniosakralterapi/ Gotvedmassage vejen frem.

Kombinationen af Gotvedmassage og kraniosakralterapi er til alle, der føler sig stresset, har svært ved at sove eller ofte lider af hovedpine. Behandlingen indledes med en god omgang massage af især ben og ryg med fokus på åndedrættet. Kraniosakralsystemet er et omfattende system bestående af knogler, væske og membraner i kranium, rygsøjle, korsben og haleben, og behandlingen er kendt for at give en dyb ro og afspænding, samtidig med at den kan være med til at genoprette balancen i kroppen. Behandlingen varer ca. 60 minutter, så der tid til fordybelse, gennemarbejdning og afbalancering af hele kroppen.

Behandler Mette Bøeg siger selv om behandlingsformen: "Gotvedmassagen er en dynamisk massageform, der tager sit udgangspunkt i det aktuelle spændingsmønster og åndedrættet. Åndedrættet bruges som et samlende element og som stimulering af gennemstrømningen i kroppen. En af de metoder jeg anvender for at stimulere åndedrættets bølgebevægelse er vibrationsmassage, ligeledes passive stræk, som er forløsende i forhold til åndedrættet. Kraniosakral terapi er en del af behandlingen, som er med til at afbalancere nervesystemet og aktivere kroppens egne ressourcer"

Mette Bøeg er Gotveduddannet bevægelsespædagog, massør og kraniosakralterapeut og har haft privat praksis i 25 år.

Behandlingstiden er ca. en lille time

PERIODE
August og september 2015

STED
Privatklinikken - tlf. 25707777
Willemoesgade 31, København Ø

PRISER
PLUSPRIS 520 kr. + 10 kr. i gebyr
PRIS ikke-abonnent 620 kr. + 10 kr. i gebyr