DKK 285,00 Ekskl. kortgebyr

Besøg hos byens bier

02.09.2015 kl. 17:00 Københavns Bybi Forening, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 285,00 Ekskl. kortgebyr

Mød byens bier og vær med til at hente og slynge deres honning.

Bierne kan lære os meget. Om bæredygtig produktion. Om kommunikation. Om sanselighed, smag, duft og farver. I samarbejde med Bybi inviterer Politiken Plus dig indenfor i biernes verden og en blomstrende by, du kan smage på.

Besøget starter i Bybis summende insekthave. Oliver Maxwell, idémanden bag Bybi, fortæller om biernes forunderlige verden, hvorfor mennesker og bier har brug for hinanden  og hvordan vi sammen skaber en bedre by for bier og mennesker.

Herefter får alle en bidragt på og vi kigger ind til Sundholms bier. Vi åbner et bistade, ser på alle de spændende ting der foregår i en bifamilie og tager honningtavler med tilbage til honningfabrikken, hvor vi skræller, slynger, sier og tapper den helt friske honning.

Vi slutter af med en honningsmagning hvor du kan smage på honningen fra Københavns forskellige bydele.  Alle får en honning-is og et glas honningøl eller en kop kaffe.

Efter besøget er der mulighed for at købe et glas af den nyslyngede honning og andre af Bybis produkter med hjem.

Praktisk
For at sikre, at alle får den bedst mulige oplevelse, deler vi grupper på mere end 25 deltagere op i to, så den ene starter i bigården mens den anden starter med honningslyngning.

Om Bybi
Inspireret af bierne, har vi hos Bybi en ambition om at skabe en lokal honningindustri, der giver glade mennesker, glade bier og en by der summer af liv.

Derfor samarbejder vi med Københavns virksomheder, skoler og sociale projekter om at lave vores honning. Bierne bor på tage og i grønne lommer over hele byen. Honningen forarbejdes i vores honningcentral på Sundholm sammen med hjemløse, asylansøgere og langtidsledige.

Dato
Tirsdag 18. august kl. 17
Torsdag 20. august kl. 10

Sted
Københavns Bybi Forening
Sundholmsvej 34
2300 København S

Pris
Pluspris 200 kr. + gebyr 10 kr.

Pris ikke-abonnent 275 kr + gebyr 10 kr.