DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

Fandens oldemor

09.09.2015 kl. 20:00 Teater V, Valby
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

En musikalsk dialog mellem Ph og hans mor. Med Ina-Miriam Rosenbaum, Emil de Waal, Gustaf Ljunggren og August Rosenbaum.

Hvem var PH?

Poul Henningsen (1894-1967) var en af Danmarks mest markante og samfundsrevsende stemmer, men hvem var han? Og hvem inspirerede ham til at blive den meningsdanner, som vi stadig kan huske og høre?

I denne kabaret-koncert 'Fandens oldemor' med PH's kendte sange, møder PH sin mor Agnes Henningsen (1868-1962), en af de mest udskældte kvindelige forfattere for sin tid. En 'erotisk frihedskæmper', der i romaner, skuespil og erindringsbøger skrev om kvindens seksualitet og mandens dominans i ægteskabet og samfundslivet.

I denne forestilling mødes PH og hans mor i et kærligt, barsk, humoristisk og musikalsk parløb i en fortælling om deres liv, deres valg og fravalg. To stærke personligheder, der taler direkte ind i vores tid i en skarp kommentar til alt det, der foregår i vores liv her og nu.

Skuespilleren Ina-Miriam Rosenbaum har tidligere haft stor succes med roller som blandt andre Marguerite Viby, Joseph Goebbels og Silvio Berlusconi. I denne - hendes egen produktion - tager hun livtag med to af vores kulturhistories markante skikkelser i et musikalsk univers skabt af tre af Danmarks mest innovative rytmiske musikere. Sammen med et ungt kunstnerisk team vender
Ina-Miriam Rosenbaum i 'Fandens oldemor' bunden i vejret på PH og hans mor.

Manuskript: Kristian Halken og Ina-Miriam Rosenbaum
Tekst og musik: PH, Bernhard Christensen, Karl Bjarnhoff o.a.
Musikalsk arrangement: Gustaf Ljunggren, Emil de Waal og August Rosenbaum
Iscenesættelse: Anne Zacho Søgaard
Scenografi: David Gehrt
Lys & Lyd-design Mads Nielsen & Emil Sebastian Bøll

Fotokredit: Anders Hjerming

Dato
Onsdag 9. september kl. 20

Billetter
Pluspris 156 kr. + gebyr 10 kr.
Alm. pris 195 kr. + gebyr 10 kr.