DKK 285,00 Ekskl. kortgebyr

CELEBRATING FRANK SINATRA JAZZ GALLA

11.07.2015 kl. 17:30 Betty Nansen Teatret, Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 285,00 Ekskl. kortgebyr

Copenhagen Jazz Festival Frank Sinatra får nyt liv på scenen, når Benjamin Koppel Jazz Galla fejrer 100-året for den legendariske crooners fødsel.

Fire af landets mest feterede solister hylder Frank Sinatra med egne fortolkninger af Good Old Blue Eyes' mesterlige repertoire. Med nye fortolkninger af højtelskede klassikere som "New York, New York" og "My Way" er festen rykket direkte fra Las Vegas til Betty Nansen Teatret, hvor Jazz Galla blev opført for første gang under Summer Jazz 2013.

Jazz Galla har nu turneret hele landet for fulde koncertsale og har netop udgivet Jazz Galla albummet med alle de populære numre, der er optaget i to festlige live-sessions i The Village Recording. Man kan roligt stive skjorten af og sende det fine skrud til rens, for der er lagt op til et brag af en fejring, når Jazz Galla atter danner rammen om en glamourøs og magisk aften.

Michael Carøe (vokal), Bobo Moreno (vokal), Maria Montell (vokal), Marie Carmen Koppel (vokal), Benjamin Koppel (saxofon), Jesper Bodilsen (bas), Morten Lund (trommer).

Meet The Artist: kl. 17
Tidligere verdensmester i selskabsdans, danseinstruktør og 'Vild med Dans'-dommer Jens Werner møder Michael Carøe og Bobo Moreno til en snak om jazz, når den går galla.

Til arrangementet kl. 20
Som den allersidste koncert under dette års Summer Jazz festival, byder denne aften på et brag af en afslutningskoncert med masser af stjernestøv og velkomst ad den røde løber. Det er en oplagt lejlighed til at lufte pailletterne og de nypudsede laksko.

Dato
Lørdag 11. juli kl. 17.30 og kl. 20

Pris
Pluspris 220 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 275 kr. + gebyr 10 kr.

Bemærk, der er et begrænset antal Plus-billetter!

Pluspris er for alle med et Pluskort