DKK 100,00 Ekskl. kortgebyr

WHO KILLED BAMBI + DISA OG JONAS PETERSEN

21.08.2015 kl. 21:00 Nordatlantens Brygge, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00 Ekskl. kortgebyr

Hør Jonas H. Petersen (Hymns from Nineveh) og islandske Dísa pakket ind i stryger-kollektivet Who Killed Bambi til en unik og stemningsfuld koncertoplevelse. Q&A ved P6 Beatvært Carsten Holm.

Strygerkollektivet Who Killed Bambi er anerkendt for deres samarbejde med en perlerække af tidens toneangivende musikere. Senest har de på det anmelderroste (eksternt link) album Who Killed Bambi+ samarbejdet med bl.a. Ane Brun, Pernille Rosendahl, Alice Boman, og Turboweekend, hvor de omarrangerede artisternes værker til udelukkende stryg og sang.

Til arrangementet på Nordatlantens Brygge tager de et ligende livtag med den islandske virtuose sangerinde Dísa og den danske folkpop-storyteller Jonas H. Petersen (Hymns from Nineveh), hvor de fortolker udvalgte værker af de to kunstnere, der optræder med ensemblet. Efterfølgende lægger P6 Beat-værten Carsten Holm aftenens unikke samarbejde under lup i en Q/A, som efterfølges af to stemningsfulde akustiske sæt med hhv. Disa og Jonas.

Dísa har været fast gæst på SPOT-festivalen de seneste par år og udgav i foråret sin debut EP Sculpture. Jonas arbejder lige nu i studiet med Hymns From Ninevehs 4. pladeudspil, efter den anmelderoste Visions fra 2013.

DATO
Fredag 21 august 2015 kl. 21

STED
Nordatlantens Brygge
Strandgade 91, København K.

PRIS
Pris 90 kr. + 10 kr. i gebyr