DKK 100,00 Ekskl. kortgebyr

Jacob Anderskov Strings - Percussion & Piano

08.07.2015 kl. 18:00 Haveselskabets Have, Frederiksberg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00 Ekskl. kortgebyr

Copenhagen Jazz Festival - Jazz i Haveselskabets Have En af jazzens nichegenrer er ”Third Stream”. En ambitiøs retning, som går på at fusionere jazz med den europæiske kompositionsmusik.

Engang en noget forkætret genre, fordi mange mente, at en organisk syntese mellem de to musikalske verdener ganske enkelt ikke var mulig.

Det blev heller ikke bedre af, at der rettelig var lidt langt mellem snapsene på helstøbte blandingsprodukter. Nu om stunder synes afstanden mellem klassisk og jazz kortere, og man finder i denne "tredje vej" faktisk nogle af de mere interessante strømninger indenfor jazz- og improvisationsmusikken.

Det leverer den originale og mangefacetterede danske pianist, komponist og orkesterleder Jacob Anderskov et fornemt bevis på med sit anmelderroste ensemble Strings, Percussion & Piano. Her står den på vedkommende og formfuldendt third stream musik med gennemkomponerede dele for klassisk strygertrio i frodig med- og modspil til improvisationer fra Peter Bruuns slagtøj og kapelmesterens klaver. Det er musik med inspirationer i bagagen fra især Bartok og Stravinsky, og den rammer plet i forhold til hvad Anderskov overordnet tilstræber i sin musik.

Nemlig at den skal være "mystisk, meget irrationel men stadigvæk struktureret, ærlig, kontemporær og med store armbevægelser, når det er påkrævet".

DATO
Onsdag 8. juli kl. 18

STED
Haveselskabets Have
Frederiksberg Runddel, Frederiksberg

PRIS
Pluspris 75 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 100 kr. inkl. gebyr
Bemærk, der er et begrænset antal Plus-billetter!

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort.