DKK 220,00 Ekskl. kortgebyr

KURT ELLING (US) & SUPPORT

07.07.2015 kl. 18:00 Haveselskabets Have, Frederiksberg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 220,00 Ekskl. kortgebyr

Copenhagen Jazz Festival - Jazz i Haveselskabets Have 13 år i træk har den amerikanske stemme Kurt Elling været udråbt til bedste mandlige jazzvokalist i jazzmagasinet DownBeat.

Ligesom Jazz Journalists Association otte gange i træk har kåret ham som "Male Singer of the Year".

Med sin sublime baryton, der spænder over fire oktaver, har han både lagt stemme til eget materiale, spoken word-recitationer og improvisationer af navne som Wayne Shorter, Pat Metheny og Keith Jarrett. Ligeledes har Elling vist sig som en fantastisk og personlig fortolker af både jazzstandarder, blues og guldrandet materiale fra populærmusikkens ungdom, hvilket også ses i hans seneste fordybelse i Brill Building-sangkataloget. Ellings stemme er ikke blot imponerende i spændvidde, men også i nuancen. Han evner den helt tekstnære præstation med dyb poetisk nerve og behersker stemmen som et legende og vitalt instrument.

Bigbandet The Orchestra udforsker vokaljazzen i et bemærkelsesværdigt samarbejde med en af Den Kongelige Operas stjerner, mezzosopranen Tuva Semmingsen. Det musikalske indhold tager sit udgangspunkt i mødet mellem Tuvas fantastiske stemme og Jakob Riis' meget personlige og originale arrangementer af en række sange fra jazzens store bagkatalog. Forankret i den klassiske bigband-tradition bestræber The Orchestra sig på at overføre den nutidige jazzmusik til bigband-formatet. Orkestrets varemærke er en tæt og spændstig ensemblelyd.

DATO
Tirsdag 7. juli kl. 18

STED
Haveselskabets Have
Frederiksberg Runddel, Frederiksberg

PRIS
Pluspris 180 kr. + gebyr 10 kr. - UDSOLGT
Pris ikke-abonnent 220 kr. inkl. gebyr

Bemærk, der er nu udsolgt af det begrænsede antal Plus-billetter!

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort