DKK 220,00 Ekskl. kortgebyr

JASON MORANS FATS WALLER DANCE PARTY (US)

07.07.2015 kl. 20:00 Kulturhuset Islands Brygge, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 220,00 Ekskl. kortgebyr

Copenhagen Jazz Festival - Jazz By The Sea En af nutidens helt store jazzpianister, Jason Moran, hylder ved denne koncert landsmanden og instrumentkollegaen Fats Waller (1904-1943).

Waller var ophavsmand til evergreens som "Ain't Misbehavin" og "Honeysuckle Rose" og stod i den sidste halve snes år af sin korte og hektiske karriere i spidsen for en sekstet, som var en ideel ramme om hans ironisk-humoristiske sang og hans uimodståelige, swingende klaverspil i en personlig videreførelse af den såkaldte 'stride'-stil. Waller var en af jazzens få organister, i hvilken egenskab han demonstrerede en inderlighed i udtrykket, der lå langt fra den burleske showman, som offentligheden hyppigst så.

Jason Moran er en uendeligt kreativ musiker, der forløser ambitiøse og komplicerede idéer på smuk og intens vis, en chancerytter, der hele tiden leder efter nye musikalske muligheder inden for jazzens mangfoldige udtryk. Moran har flere gange gæstet København, senest med sin trio Bandwagon, der i forbindelse med Vinterjazz 2013 leverede en fuldtræffer af en koncert med fremragende anmeldelser til følge.

DATO
Tirsdag 7. juli kl. 20

STED
Kulturhuset Islands Brygge
Islands Brygge 18, København S.

PRIS
Pluspris 170 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 210 kr. inkl. gebyr

Tilkøb til billetten
Grillbuffet Pluspris +159 kr.
Grillbuffet pris ikke-abonnent +199 kr.
-
Tapastallerken Pluspris +149 kr.
Tapastallerken pris ikke-abonnent +179 kr.

Bemærk, der er et begrænset antal Plus-billetter!

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort