DKK 300,00 Ekskl. kortgebyr

THE BAD PLUS JOSHUA REDMAN (US)

06.07.2015 kl. 20:00 Kulturhuset Islands Brygge, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 300,00 Ekskl. kortgebyr

Copenhagen Jazz Festival - Jazz By The Sea Det var en stor nyhed, da saxofonisten Joshua Redman og trioen The Bad Plus i 2011 påbegyndte et overraskende samarbejde.

Med The Bad Plus' baggrund som den frække dreng i klassen, der stilmæssigt har udfordret den konventionelle tilgang til trioformatet - ikke mindst i kraft af deres frie fortolkninger af fx Black Sabbath, Nirvana og Blondie - sat over for Joshua Redman, der i mere end et årti er blevet regnet som en af jazzens mest prominente og indflydelsesrige saxofonister og bandledere. Redman udtrykker sig fuldtonet i alle registre og kan grundet sit fysiske overskud og Sonny Rollins-agtige kraftfulde tone både spille mainstream med enormt overskud, samt kaste sig ud i friere avancerede formater, hvilket også kendetegner hans spændvidde som moderne komponist.

Den 45-årige Redman er en rockstjerne i en jazzverden. Allerede på sit andet album "Wish" i 1993 havde han Charlie Haden, Pat Metheny og Billy Higgins ved sin side. Han nåede også at indspille flere plader med sin far, saxofonisten Dewey Redman, og danne trioen Elastic, inden han i 2005 skiftede til pladeselskabet Nonesuch, hvor han udviklede formatet Joshua Redman Double Trio.

Joshua Redman har allerede fejret mange triumfer i København, men kan for første gang opleves i dette festlige og ukonventionelle samarbejde. Albummet "The Bad Plus Joshua Redman" er netop udkommet.

DATO
Mandag 6. juli kl. 20

STED
Kulturhuset Islands Brygge
Islands Brygge 18, København S.

PRIS
Pluspris 240 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 300 kr. inkl. gebyr

Tilkøb til billetten
Grillbuffet Pluspris +159 kr.
Grillbuffet pris ikke-abonnent +199 kr.
-
Tapastallerken Pluspris +149 kr.
Tapastallerken pris ikke-abonnent +179 kr.

Bemærk, der er et begrænset antal Plus-billetter!

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort