DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

NIELS SKOUSEN MED BAND

04.07.2015 kl. 20:00 Kulturhuset Islands Brygge, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

Copenhagen Jazz Festival - Jazz By The Sea Den garvede sanger og sangskriver Niels Skousen udgav i efteråret et nyt, markant soloalbum, ”Smil eller dø”.

En udgivelse, som præsenterer Skousen og hans meget personlige sange i en ny iscenesættelse. Albummet blev i år hædret med den prestigefulde pris, "Steppeulven", i kategorien "Årets Tekstforfatter", og nu har Niels Skousen ydermere modtaget samme hyldest fra Dansk Musikforlæggerforening og modtaget en "Carl"-pris.

I et på en gang intimt og moderne lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis. Netop derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.

Live stiller Skousen op med et hold af absolut vitale musikere: Kristoffer Munck Mortensen (g, voc) - hovedmand i bandet Mellemblond, Anders Mathiasen (g) fra Murder og Vessel, Mads Brinch Nielsen (g, b, key), som bl.a. spiller i 4 Guys From the Future, og endelig Bjørn Heebøll (dr) fra Slaraffenland.

DATO
Lørdag 4. juli kl. 20

STED
Kulturhuset Islands Brygge
Islands Brygge 18, København S.

PRIS
Pluspris 120 kr. + gebyr 10 kr. - UDSOLGT
Pris ikke-abonnent 160 kr. inkl. gebyr

Tilkøb til billetten
Grillbuffet Pluspris +159 kr. - UDSOLGT
Grillbuffet pris ikke-abonnent +199 kr.
-
Tapastallerken Pluspris +149 kr. - UDSOLGT
Tapastallerken pris ikke-abonnent +179 kr.

Bemærk, der er nu udsolgt af Plus-billetter!

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort