DKK 190,00 Ekskl. kortgebyr

STYLUS PHANTASTICUS - DEN FANTASTISKE STIL - CONCERTO COPENHAGEN

11.07.2015 kl. 17:00 Garnisonskirken, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 190,00 Ekskl. kortgebyr

Stylus Phantasticus – den fantastiske stil – var et begreb som dækkede musik uden fast takt, tempo og form – tale i musik!

Musikalsk leder af Concerto Copenhagen, Lars Ulrik Mortensen, beskriver selv stilen således: 'Eksperimenterende og ekstrem nytænkende musik fra den afgjort mest spændende del af det, vi alt for simplificeret kalder 'barokmusik'.

Der er en betydelig forskel mellem musikken, som den er noteret, og den tilsigtede udførelse, som er beregnet på at overraske, chokere og på at tage publikum med på en musikalsk rejse til områder, som kun de færreste i dag vil mene passer til betegnelsen 'barok-musik'.

Så Concerto Copenhagens generelle 'approach' til musikalsk udførelse er perfekt egnet til at gå helt ud til - og momentvis over - kanten i dette repertoire, som med al ønskelig tydelighed viser, at musikalsk 'udvikling' forstået som et lineært fænomen er et fata morgana."

Ved denne koncert præsenteres publikum for de mest markante repræsentanter for Stylus Fantasticus med musik af Pachelbel, Biber, Purcell, Muffat, Buxtehude med flere.

Medvirkende: Concerto Copenhagen (6 musikere)
Solist: Fredrik From, violin
Musikalsk ledelse: Lars Ulrik Mortensen

DATO
Lørdag 11. juli 2015 kl. 17

STED
Garnisons Kirke
Sankt Annæ Plads 4, København K

PRIS
PLUSPRIS 150 kr. + gebyr 10 kr.
PRIS ikke-abonnent 180 kr. + gebyr 10 kr.