DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

JØDISK KULTURFESTIVAL

08.06.2015 kl. 19:00 Mantziusgården, Birkerød
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

Jødiske Kulturfestival i perioden 2-8.juni - klezmer, jazz, ladino og opera i Københavns synagoge og på Mantziusgården.

Når der for femte gang afholdes jødisk kulturfestival i København, kan Politikens abonnenter som tidligere år opleve koncerterne til Pluspris.

I begyndelsen af juni afholdes der for femte gang jødisk kulturfestival i København. Her kan man opleve både danske og internationale kunstnere inden for musik, film og teater, samt for første gang opleve en fantastisk fotoudstilling om jødiske syngagoger i Centraleuropa. Festivalen foregår i det Jødiske Hus i Krystalgade i København samt på Mantziusgården i Birkerød. Som Politiken-abonnent kan man opleve festivalens koncerter til Pluspris.

Mandag 8. juni klokken 19 kan man nå et genhør med gruppen Shira U'tfila som også spiller i Mantziusgården i Birkerød og kl.20.30 fortsætter aftenen med koncert med operasangerinderne Ayala Zimbler og Idil Alpsoy med programmet fra Opera til Musical. Programmet indeholder musik af enten jødiske komponister eller sange som omhandler jødiske temaer. Operasangerinderne bliver akkompagneret af pianist Peter Møllerhøj, som har specialiseret sig i netop opera og klassisk musik.

STED
Koncerter i Mantziusgården - Johan Mantzius Vej 7 - Birkerød

DATO
Mandag 8. juni (dobbeltkoncert)
Shira U´tfila kl 19 &
Fra Opera til musical ved Idil Apsoe og Ayala Zimbler kl.20.30

PRIS
Pluspris 120 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 150 kr. + gebyr 10 kr.