DKK 355,00 Ekskl. kortgebyr

VISEN OM SIDSEL

24.06.2015 kl. 19:30 Designmuseum Danmarks Have, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 355,00 Ekskl. kortgebyr

Grønnegårds Teatret er tilbage i Designmuseum Danmarks smukke have med urpremieren på Nikoline Werdelins dramatiske komedie om overlevelse og identitet i 1720’erne København.

Det er 1724. København stinker. I rendestenene flyder indholdet af natpotterne. Stemningen er præget af hjemvendte, krigsforstyrrede soldater, løssluppen munterhed og en voksende religiøsitet.

Sidsel efterlader sit uægte barn i Thy og flytter til staden som amme. Da hun løber tør for mælk, tager hun livet i egen hånd og forklæder sig som mand. Dette er historien om hendes liv i Hummergaden, ægteskabet med Bodil-Marie Olsdatter og hendes forelskelse i soldaten Ludvig.

Borgerne i Nikolaj Kvarter kendte alle Anders Lorentz Radelfart von Thy, der viste sig at være Sidsel. Et kvindemenneske, der klædte sig i bukser, tog en mands frihed og endte i Spindehuset.

Senere kunne alle visen om Sidsel udenad.
Den handlede om længsel og vilje, kærlighed og bedrag.

Medvirkende: Johanne Louise Schmidt, Peter Christoffersen, Mette K. Madsen, Joen Bille,Michael Moritzen, Annika Johannessen, Jesper Hyldegaard, Christiane Gjellerup Koch og Simon Sears

Iscenesættelse: Nikoline Werdelin
Scenografi: Karin Betz Visen: Niels Brunse

For mere information om regnvejrsprocedure

STED
Designmuseum Danmarks Have
Bredgade 68, København K

TID
Tirsdag 23.juni kl.19.30
Onsdag 24.juni kl.19.30

PRIS
Pluspris 195 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnent 345 kr. + 10 kr. i gebyr

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort