DKK 185,00 Ekskl. kortgebyr

PETER LANGDAL OG BETTY NANSEN - RUNDVISNING OG FORTÆLLING

22.06.2015 kl. 17:00 Betty Nansen Teatret (rundvisning), Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 185,00 Ekskl. kortgebyr

Peter Langdal forlader i juni 2015 Betty Nansen, hvor han har siddet som instruktør og teaterchef i 23 år (sammen med makkeren Henrik Hartmann).

Årene har gjort ham til en af Skandinaviens førende teaterinstruktører og bragt ham til de største scener med jævne mellemrum. Nu står han i en alder af 57 ved en korsvej, som påvirker ham, og han har sagt ja til at fortælle Helle Bygum om sit liv indtil nu og sine drømme for det nye, der venter ham efter Betty.

Tre dage efter sin afskedsfest på Betty Nansen slår han dørene op til det gamle teater på Frederiksberg Alle for at give en rundvisning på teateret og i sit eget liv. Det sker med afsæt i bogen ’Jeg Peter – Et portræt af Peter Langdal’.  Gennem halvandet år har Helle Bygum fulgt i hælene på Peter Langdal. De har mødtes i kolonihavehuset, på cafeer, på og bag scenen på Dramaten i Stockholm, i tomme sminkerum på Operaen og selvfølgelig på Betty Nansen Teatret på Frederiksberg.

Bogen er et portræt af Peter Langdal. Men det er også Peters egen fortælling om Peter. Uden filter. Uden korrektioner fra tredjemand, men med hjælpsomme input fra folk omkring ham. Han har erindret og fortalt om sin barndom, opvækst, om sine muser, om sin egen familie med de to kuld af børn – og selvfølgelig om sin helt store passion: teateret, som altså danner rammen om dagens Plus-arrangement.

Om Peter Langdal: f. 1957 i København, uddannet instruktør på Statens Teaterskole og siden 1992 teaterchef for Betty Nansen Teatret. Gift med Maj-Britt og far til fem børn. Bor i det indre København i en ejendom med sin hustru og de tre yngste børn samt sine forældre og bror med familie.

Om Helle Bygum: f. 1948, er udlært journalist på Aarhus Stiftstidende i 1971. Hun har været ansat på Kristeligt Dagblad og Berlingske Tidende inden hun i 1980'erne indledte et langt arbejdsliv på DR's TV Avisen. Helle Bygum har tidligere udgivet bøgerne ’Kongehusets Grønland’ (2004), ’Margrethe – mit liv i billeder’ (2010) og ’10 år - Kronprinsparrets 10 års bryllupsdag’ (2014).

STED
Betty Nansen Teatret
Frderiksberg Allé 57, 1820 Frederiksberg C.

TID
Mandag 22. juni kl. 17

PRIS
Pluspris 100 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnenter 175 kr. + 10 kr. i gebyr

TILKØB - køb bogen ifm. billetten
Pluspris 249 kr. (specialpris kun denne aften, normalpris 299 kr.)
Pris ikke-abonnenter 299 kr.