DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

NADIA PLESNER - KAMP OG KUNST FRA EN CAMPINGVOGN

16.06.2015 kl. 19:30 Pressen, Politikens Hus, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

’Simple Living’ er Nadia Plesners enestående fortælling om retten til noget så banalt som en tegning til en støttekampagne til fordel for Darfur.

'Din gæld fra dagbøderne er allerede på 200.000 euro,' starter han. 'Og den bliver kun større for hver dag, der går. Og mit salær kommer oveni! Og hvis du synes, det har været ubehageligt at få breve og opkald fra os, så bare vent, det kommer der meget mere af! Du har slet ikke forstået, hvem det er, du har lagt dig ud med.' - citatet er fra Nadia Plesners netop udkomne bog 'Simple Living - kamp og kunst fra en campingvogn' og ordene kommer fra Louis Vuittons advokat.

Og dermed bliver det fortællingen om, hvordan en dansk kunststuderende udfordrede verdens største modehus, Louis Vuitton - og vandt. Tegningen forestiller nemlig et afrikansk barn med en designertaske. Nadia trykker tegningen på t-shirts for at samle penge ind til en nødhjælpsorganisation, men indsamlingen bliver bremset af modegiganten Louis Vuitton.

Fordi tasken på tegningen ligner en Louis Vuitton-taske; firmaet får hende idømt dagbøder på 112.000 kr. Resten er, som man siger, historie.

'Simple Living' er samtidig en gribende skæbnefortælling om en ung kvinde, der rejser til udlandet med udsigt til drømmemanden og drømmestudiet, men havner i en fugtig campingvogn, invalideret og bedraget. Og om hvordan hun en vinterdag skriver sine drømme på en iskold køkkenlåge og seks år senere står på FNs bonede gulve som fortaler for kunstnerisk ytringsfrihed.

Denne aften kan du høre Nadia Plesner selv fortælle fra sin utrolige historie.

STED
Politikens Hus, Pressen
Vester Voldgade 33, København V

TID
Tirsdag 16. juni kl. 19.30

PRIS
Pluspris 75 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnenter 150 kr. + 10 kr. i gebyr

TILLÆG - køb bogen med rabat ifm. billetten
Pluspris 180 kr.
Pris ikke-abonnenter 250 kr.